שתף קטע נבחר
 

ארז קומרובסקי מכין פנקייק סלק

לא עוצר באדום: מה קורה כשמשלבים בין המנה הכי טעימה בארוחת הבוקר לבין הירק הכי בריא בגינה? השף ארז קומרובסקי מציג מתכון מפתיע לשבועות - פנקייק סלק שלא תרצו להפסיק לזלול

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

ארז והפנקייק (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
ארז והפנקייק(צילום: אביהו שפירא)
 

 

 

פנקייק סלק

המרכיבים:

3/4 כוס סלק, מגורר דק

3/4 כוס חלב

50 גר' חמאה מומסת  + מעט חמאה לטיגון

3 ביצים

1/2 כפית מלח

1/2 2 כפות סוכר

1 כוס קמח תופח

לקישוט -

1/4 כוס אבקת סוכר

חופן תותים/פטל/תותי עץ

מעט סירופ רימונים

1 מכל שמנת חמוצה

1/2 כוס קרם פרש

 (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
(צילום: אביהו שפירא)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הסלק המגורר עם הביצים, החלב והחמאה. במקביל, מערבבים את הקמח עם המלח והסוכר.
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
  2. מאחדים בין התערובת היבשה לרטובה, ומערבבים מעט תוך תנועות קיפול רק עד לקבלת תערובת אחידה.  
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
     
  3. מחממים מחבת טפלון, וממיסים בה קוביית חמאה קטנה. יוצקים פנימה מעט מתערובת הפנקייק, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  4. מגישים עם אבקת סוכר, תותים/פטל/תותי עץ ושמנת חמוצה. מגישים ואוכלים מיד.  
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אביהו שפירא
מפתה. פנקייק סלק
צילום: אביהו שפירא
מומלצים