שתף קטע נבחר

 

במקום הדודה והדוד: מסעדות ואוכל מוכן לערב החג

טרחנו בשבילכם: נמאס לכם מבישולים ואתם מחפשים מסעדה לערב החג? או אולי אוכל מוכן לשולחן החג במקום לטרוח מעל הסירים? המסעדות שפתוחות בערב החג והמקומות שתוכלו להזמין מהם טייק אווי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

ביסטרו טשרניחובסקי 6

בביסטרו "טשרניחובסקי 6" שבבעלות השף איל מרמלשטיין, יקיימו ארוחת חג לראש השנה באווירה חגיגית ומשפחתית. בארוחה, שתוגש ביום רביעי (20 בספטמבר החל מהשעה 18:00 בערב) ייהנו האורחים מתפריט חג ייחודי שכולל תפוח בדבש, רימונים, מבחר מנות ראשונות, מנה עיקרית, קינוחים, סלסלת לחמים, שתייה קלה ויין הבית אדום ולבן (מחיר ארוחה לסועד, כולל שתייה ללא הגבלה - 350 שקלים). 

 (צילום: תומר אפלבאום) (צילום: תומר אפלבאום)
(צילום: תומר אפלבאום)

בין המנות הראשונות: גפילטע פיש וחזרת אדומה, כבד קצוץ עם בצל מטוגן בשמאלץ ועוד. בעיקריות אפשר יהיה לבחור בין צלי עוף בתנור ביין לבן, פלפלים ובצלצלים; ביף בורגיניון, שוק אווז קונפי עם רוטב פורט ודבלים; פילה סלמון ברוטב לימוני מתקתק ופילה דג בעגבניות שרי, יין לבן, צלפים, מרווה וזיתים. בגזרת הקינוחים יוגשו לשולחן טארט שוקולד, עוגת גבינה ועוד. לצמחוניים ולטבעוניים יוגשו מנות טבעוניות וצמחוניות כולל קינוח (יש לציין מראש בעת ההזמנה).

 

טשרניחובסקי 5, תל אביב, 03-6208729


נורמן

מסעדת "נורמן", הממוקמת בחלל הכניסה של מלון "נורמן", מציעה לסועדים לחגוג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית שנבנתה על ידי שף המסעדה, ברק אהרוני, וכוללת שש מנות ראשונות שמוגשות למרכז השולחן, ביניהן כרוב ממולא מנגולד וצימוקים שחורים, סלט אנדיב, סיגרים מרוקאים ממולאים בחלקי פנים וקציצות דגים עם לימון פרסי ותרד טורקי וכרובית.

 (צילום: דוד לופטוס) (צילום: דוד לופטוס)
(צילום: דוד לופטוס)

לאחר מכן תוגש מנה עיקרית לבחירה מתוך מבחר הכולל אוסבוקו טלה בבישול איטי, פילה לוקוס עם תבשיל שומר, צלי בקר בתבשיל פלפלים יבשים וקיש טבעוני מפטריות בצל ועשבי תיבול עם תבשיל עדשים שחורות וקינוח מבין מבחרים הקינוחים - נמסיס שוקולד, טארט טטין וגלידת דבש, גלידות וסורבה תוצרת בית או ריבועי תמרים וקוקוס.

 

הארוחה תתקיים בערב ראש השנה, החל מהשעה 18:00 בערה, ומחירה לסועד יהיה 600 שקלים (כולל שתייה קלה, קפה ומבחר חליטות).

 

נחמני 25 תל אביב, 03-5435400, לא כשר

 

הוטל מונטיפיורי

ב"הוטל מונטיפיורי" תקבלו בערב החג תפריט פיקס במחיר של 500 שקלים לסועד. הארוחה בת שש המנות כוללת: שלוש מנות פתיחה כמו קונסומה רביולי כבד אווז, פטה כבד, ג'לי לילט סולט סלנובה. למנה ראשונה תוכלו לבחור בין לובסטר בחמאת מיסו לבן ואספרגוס, כרישה ותרד טורקי וחמאת כמהין, ובעיקריות - חזה ברווז, אנדיב צרוב עם עלי חרדל ורימונים או פילה בר ים על קרם אספרגוס עם ארטישוק ירושלמי ולוביה. בגזרת הקינוחים יחכו לכם גנאש שוקולד עם וויסקי לימונצ'לו, טארט דבש עם תאנים טריות ויוגורט עזים ועוד. 

 

מונטיפיורי 36 תל אביב, 03-5646100, לא כשר

 

ZOYA- Grill bar

במסעדה מציעים תפריט חגיגי לערב ראש השנה 2017 במחיר 120 שקלים לסועד. התפריט כולל את סלטי הבית שיוגשו למרכז השולחן ומנה ראשונה לבחירה מבין: טרטר סלמון, סביצ׳ה מוסר ים, סלט פטריות מוקפץ, סלט פאטוש וסלט ארטישוק.

 

למנה עיקרית יוכל כל סועד לבחור את סוג הדג האהוב עליו מבין דניס, לברק, פילה סלמון נורבגי, בורי ומושט שיצלה על הגריל או ללכת על האפשרות הבשרית של סטייק פרגית או קבב טלה או חזה ברווז או כבש או לבבות עוף או ברווז או כבדי עוף או כבדי ברווז או מעורב זויה. בתוספת תשלום של 30 שקלים, ניתן יהיה להזמין גם פילה עגל, אנטרקוט או צלעות טלה. לקינוח יוגש מלבי הבית, לצד פלטת פירות עונה וקפה או תה לבחירה.

 

תחנת דלק ״השחר״ כביש 2 (לכיוון דרום), נתניה, 09-8862200, לא כשר

 

שטרודל

מסעדת "שטרודל" של האחים עיסא ועלאא אסעד מהמושבה הגרמנית שבחיפה, תציע בערב ראש השנה מספר מנות ספיישל ברוח החג, ביניהן פילה לוקוס בשמן זית ועשבי תיבול על תבשיל ירקות שורש (95 שקלים), צלעות טלה על עלי גפן ממולאים (135 שקלים) ולקינוח, עיש אלסראיה - עוגת גבינה ערבית עם מי ורדים ופיסטוק (42 שקלים). בנוסף, בקבוק יין הבית יימכר ב-59 שקלים בלבד.

 (צילום: עדי סדרס) (צילום: עדי סדרס)
(צילום: עדי סדרס)

שדרות בן גוריון 39 (המושבה הגרמנית) חיפה, 077-7004312, לא כשר

 

אינדירה

גם השנה, כמיטב המסורת, מסעדת "אינדירה" ההודית תפעל בערב החג ותציע תפריט חגיגי שכולל מנות ראשונות כמו פפדאם, נאן שום, סלט ירקות, בג'יה בצל - טבעות בצל בנוסח הודי, פאקורה ירקות ומונגדאל פאקורי - כדורי ירקות מצופים בקמח חומוס.

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)

בגזרת העיקריות תפריט החג מציע טיקה מסאלה - חזה עוף צלוי בטנדור בתערובת תבלינים הודיים, מיקס גריל טנדור, ביריאני ירקות, אלו גובי, דאל מקאני - תבשיל עדשים הודי וירקות ג'לפרזי. לסיום הארוחה תוגש גלידה בטעמים ועוגת דבש. יין, שתייה קלה ושתייה חמה - יוצעו במהלך הארוחה ללא הגבלה. מחיר הארוחה - 229 שקלים לסועד ו-115 שקלים לילדים עד גיל 5.

 

שדרות שאול המלך 4 תל אביב, 03-6954437, לא כשר

 

טנדורי

רשת המסעדות ההודית מציעה תפריט מיוחד לראש השנה, אותו רקחה השפית רינה פושקרנה. הארוחה תכלול מנות ראשונות שיוגשו למרכז השולחן, ומנה עיקרית לבחירה מתוך מבחר הכולל פלטת טנדורי על גחלים, מנה זוגית של מעדני טנדורי גריל ומעדני קארי שיוגשו במזנון בופה ביניהם עוף מקהני, רוגן גושט - נתחי טלה ברוטב אגוזי קשיו ותבליני קשמיר, אלו גובי מסאלה ועוד. לסיום הארוחה כל סועד יוכל לבחור לעצמו קינוח.

 (צילום: שירן כרמל)
(צילום: שירן כרמל)

את הארוחה ילווה יין הבית (אדום או לבן, בקבוק אחד על כל 5 סועדים) ושתייה קלה. מחיר הארוחה - 160 שקלים לסועד.

 

משכית 32 הרצליה פיתוח (בניין מרכזים), 09-9546702, לא כשר

זמנהוף 2 כיכר דיזנגוף, 03-6296185, לא כשר

 

סוהו

במסעדת "סוהו"  ארוחת החג כוללת מנות שמוגשות לשולחן ללא הגבלה כמו סלט שורשים ויאטנמי, אגרול טיוואני במילוי חזה עוף טחון וגיוזה. מבחר מנות הסושי יכלול בין היתר את מנת ה"טייפון רול" ולמנות הביניים יוגשו סאקורה אודון נודלס ודנה פאד קפאו עם אנטרקוט.

 (צילום: יציק בראל) (צילום: יציק בראל)
(צילום: יציק בראל)

בעיקריות יוגשו שם שיפוד ג'מבו פילה בקר במרינדת דבש, צלעות כבש ופילה סלמון עם תוספות כמו אורז מוקפץ עם עשבי תיבול, ביצה ופול ירוק, פירה, סטייק צ'יפס מתובל וירקות מוקפצים בקארי. לקינוח יקבלו הסועדים פירמידת קרם ברולה ברוטב קרמל חם, פאדג' שוקולד ופבלובה עם סורבה ורוטב פירות יער.

 

את הארוחה תלווה שתיה קלה חופשית ויין להרמת כוסית. התפריט יוגש החל מהשעה 19:30 בערב ומחירה יעמוד על 390 שקלים לאדם. עבור ילדים בגילאי 10-3 התשלום יהיה 180 שקלים.

 

משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון, 054-3500501,03-9658395, לא כשר

 

 

בראסרי עין כרם

השפית לירז שדה ממסעדת "בראסרי עין כרם" מציעה תפריט סגור לראש השנה הכולל מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, קינוח זוגי, מים מינרליים חופשי ושתייה חמה.

 

בין המנות הראשונות: מרק ארטישוק ירושלמי עם ערמונים ושמן כמהין, קרפצ'יו עם ויניגרט זעתר, רוזמרין ופרמזן, קרבונרה שחורה עם שרימפס וקוויאר סלמון וסביצ'ה מוסר ים. לעיקרית תוכלו לבחור בין פילה עגל עם קרם מדגסקר, שוק אווז קונפי, מג'דרה פירות ים עם בייבי בוראטה ועגבניות, דניס שלם עם ריזוטו עשבי תיבול, קערת מולים שחורים וריזוטו פטריות.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

מחיר הארוחה הוא 295 שקלים לסועד, והיא תיערך בערב החג בשני סבבים, כשהראשון יתחיל בשעה 18:30 והשני בשעה 21:00.

 

המעין 15 עין כרם ירושלים, 02-5665000

 

 

ביסטרו טשרניחובסקי 6

בביסטרו שבבעלות השף איל מרמלשטיין, מציעים כמדי שנה תפריט אוכל מוכן לחג שכולל מנות ראשונות כמו חלת דבש (24 שקלים), כבד קצוץ בשמאלץ (9.6 שקלים ל-100 גרם), גפילטע פיש (17 שקלים ליחידה) ועוד. בעיקריות תוכלו לקבל עוף צלוי ביין לבן ופלפלים (42 שקלים ל-100 גרם), צלי בקר בפטריות וציר בקר (62 שקלים למנה), ביף בורגיניון (62 שקלים ל-100 גרם) ועוד מגוון מנות. לצידן תוכלו לקבל תוספות כמו אורז לבן ועשבי תיבול (19 שקלים ל-500 גרם), אורז מלא וירקות (30 שקלים ל-500 גרם) ועוד.

 (צילום: דן לב)
(צילום: דן לב)
 

סועדים צמחוניים וטבעוניים יוכלו ליהנות מקציצות עדשים שחורות מונבטות ברוטב עגבניות, שרי ויין לבן ,אורז מלא וירקות (62 שקלים למנה). את ההזמנות אפשר לבצע עד יום רביעי (20 בספטמבר) 

 

טשרניחובסקי 5 תל אביב, 03-6208729

דליקטסן

במעדנייה הבאה מציעים לכם ארוחת חג שכוללת יין, מנות ראשונות כמו מרק עוף "של סבתא" (48 שקלים ל-4 מנות), קרפלך (28 שקלים ל-12 יחידות) כבד קצוץ (48 שקלים ל-500 גר') ועוד, סלטים כמו פרוסות חציל בחומץ (18 שקלים ל-220 גר'), סלט תפוחי אדמה רוסי (32 שקלים ל-500 גר') ועוד. בגזרת העיקריות תמצאו מנות כמו פרוסות רוסטביץ סינטה (78 שקלים ל-200 גר'), שוק אווז קונפי (108 שקלים ל-2 מנות), פילה סלמון עם איולי (84 שקלים ל-2 מנות) ועוד. לצד המנות תוכלו לקבל גם תוספות כמו קינואה עם ירקות קלויים (34 שקלים ל-500 גר'), תפוחי אדמה אפויים (24 שקלים ל-500 גר'), אורז יסמין עם חומוס וגזר (26 שקלים ל-500 גר') ועוד. בנוסף יחכו לכם שם קינוחים ואפילו פרחים לקישוט השולחן (מינימום הזמנה - 200 שקלים).

 

יהודה הלוי 79/81 תל אביב, 03-9681010, לא כשר

 

השקד

מסעדת הדגים המיתולוגית מציעה לכבוד החג שלוש מנות שונות של גפילטע פיש: קציצות גפילטע (20 שקלים למנה כולל חזרת), ראש דג ממולא (24 שקלים למנה כולל חזרת) ודג שלם ממולא (24 שקלים למנה כולל חזרת).

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)

בנוסף, תוכלו להזמין מהמסעדה את מבחר הסלטים הקבועים שלה שכוללים סלט ביצים וכבד קצוץ (רבע קילו - 24 שקלים, חצי קילו - 45 שקלים), דגים כבושים (19 שקלים ליחידה) וקורנביף שמכינים במקום (130 שקלים לקילו, מינימום הזמנה - 500 גרם). את ההזמנה יש לעשות בטלפון של המסעדה עד יום לפני החג ,והאיסוף מתבצע גם הוא ביום שלפני החג בין השעות 22:30- 10:30.

 (צילום: תום להט ) (צילום: תום להט )
(צילום: תום להט )

החשמונאים 99 תל אביב, 03-5610546, לא כשר

 

חוות צוק המעדנייה

ב"חוות צוק המעדניה", שבבעלות החוואי תומר צוק והשף אסף שנער, מציעים מגוון אפשרויות לרכישת אוכל לחג: בשר טרי מהקצבייה, מנות "להכניס לתנור" רק בכדי להשלים את בישולן ותפריט אוכל מוכן וחגיגי.

 

מבחר מנות "להכניס לתנור" להשלמת ההכנה כולל רוסטביף פילה בקר (275 שקלים), רוסטביף סינטה (179 שקלים), כתף/שוק טלה ללא עצם (174 שקלים), צלעות טלה בטימין ולימון כבוש (279 שקלים), רוסט אוכף טלה ללא עצם במרינדה (279 שקלים) ועוף שלם ללא עצמות ממולא אורז (52 שקלים). בין המנות הראשונות המוכנות: גפילטע פיש (13 שקלים ליחידה), כבד קצוץ (85 שקלים לק"ג), רגל קרושה (38 שקלים ליחידה), חזרת אדומה/לבנה (18 שקלים ל-150 גרם), סלט תפוח אדמה (14 שקלים ל-250 גרם) ועוד.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

במסגרת המנות העיקריות שבתפריט אפשר למצוא רוסטביף סינטה מוכן ופרוס (32 שקלים ל-100 גרם), עוף צלוי אורגני בפפריקה (49 שקלים לחצי עוף, 98 שקלים לעוף שלם), לשון עגל בפורצ'יני ויין לבן (49 שקלים למנה) ותבשיל טלה בסגנון חורשט סאבזי (68 שקלים למנה). אפשר גם להזמין תוספות חמות למנות עיקריות וקינוחים כמו מלבי עם רוטב היביסקוס בכוסות קטנות (חלבי), מבחר עוגות דבש (42 שקלים), עוגת שוקולד וטארט תפוחים. במקום ימכרו גם צנצנות דבש מחוות צוק ודבש מהערבה.

 

פרלוק 5 רמת אביב החדשה תל אביב, 077-5155905 לא כשר

 

Fishop

כאן מציעים לכם לכבוד החג מארזי דגים טריים המגיעים עם רטבים ושאר המצרכים הנדרשים להכנת המנה ואפילו מתכון. בין המארזים: מארז חריימה (129 שקלים), מארז סלמון בחרדל ודבש (109 שקלים) ומארז פילה לברק בטימין (109 שקלים). ניתן גם לרכוש גם מנות מוכנות לארוחת החג, כגון: פילה סלמון בשום ויין לבן, קציצות מוסר ים עם שומר ולימון וחריימה ביתי.

 

שרונה מרקט תל אביב, 03-6311160, לא כשר

 

נשים מבשלות

מיזם חברתי-קולינרי שמציע ארוחות חג ממטבחי עדות שיגיעו עד הבית, ומותאמות  לשישה סועדים. כל ארוחה כוללת מנות ראשונות, מרקים, סלטים, מנות ביניים, עיקריות וקינוחים מסורתיים. בין היתר אפשר למצוא שם גיפלטע פיש פולני, קוסקוס טנזיה ודג מרוקאי ואפילו מרק דושפרה עם כבש מהמטבח הבוכרי. מחיר הארוחות נע בין 680-380 שקלים (ל-6 סועדים).

 (צילום: אייל קרן) (צילום: אייל קרן)
(צילום: אייל קרן)
 

גם לטבעונים דואגים כאן, והם יוכלו לקבל סלסילות פילו ממולאות בבצלים ופטריות, חצילים ממולאים בפטריות, סלק ממולא בקינואה ועוד. עבור הילדים מציעים מנות ילדים המותאמות למה שהסועדים הקטנים אוהבים (50 שקלים לשתי מנות). לקינוח אפשר להזמין (בתוספת תשלום) עוגות וריבות ביתיות. אפשר לבצע הזמנות עד ה-17 בספטמבר.

 

כשר, www.Cooking-woman.co.il 073-7826180

 

שולה משתולה

ה"המאמא הכורדית" שולה תשמח לבשל לכם את ארוחת החג. התפריט שלה כולל מנה ראשונה של פילה סלמון, פילה אמנון או פילה לברק אפויים בתנור עם ירקות אדומים, מנת ביניים של מרק קובה במיה (שאפשר להזמין גם בגרסה הצמחונית) ושלוש מנות בשר לעיקרית, לבחירה: צלי בבישול ארוך, עוף ממולא אפוי בתנור וקציצות בקר ברוטב פלפלים צבעוניים.

 (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

המנות העיקריות יגיעו עם תוספת של אורז כורדי, תפוחי אדמה בתנור או קינואה ויחד עם מבחר סלטים. לקינוח, מכינה שולה פירות יער עם קרם וניל (פרווה) ועוגות שמרים ביתיות. מחיר הארוחה לסועד - 250 שקלים, מינימום הזמנה - 10 מנות.

 

טלפון להזמנות: 052-8366818, כשר

 

המעשנה

גם השנה ישמחו ב"מעשנה" לעשן עבורכם נתחי בשר שיקשטו את שולחן החג שלכם. בין הנתחים שאפשר להזמין כאן תמצאו שוק טלה שלם (500 שקלים), סינטה, שפיץ שייטל (200 שקלים לקילו), חזה עוף וחזה אווז (100 שקלים ליחידה) שיקבלו תיבול מיוחד של המסעדה או גלייז חגיגי של תפוח ודבש.

 (צילום: רועי נחום) (צילום: רועי נחום)
(צילום: רועי נחום)

נתיב הזית 88 ינוב, 09-8945118, כשר ללא תעודה

 

Zoya - Grill bar

מסעדת הגריל החדשה של אזור השרון מציעה לחג הקרוב מבחר סלטים טריים ומנות עיקריות המתומחרות כולן לפי משקל: על רבע קילו תשלמו 15 שקלים, ועל חצי קילו - 30 שקלים. מבחר הסלטים כולל סלט חצילים פיקנטי, סלט כרוב לבן, סלט כרוב אדום, סלט גזר מתובל, סלט טבולה ערבי אסלי, סלט עגבניות חריפות, סלט גרגר נחלים, כרובית צלויה בטחינה ביתית, סלט חצילים בטעם כבד, סלט אטריות, סלט עדשים שחורות וירק, סלט טורקי וחומוס ביתי שמכינים מדי יום במקום.

 (צילום: סטס קורינסקי) (צילום: סטס קורינסקי)
(צילום: סטס קורינסקי)

בנוסף לסלטים הללו, אפשר לקחת גם תבשיל מג'דרה, פטריות חמות וירקות בגריל לפי משקל, וגם קובה ביתית (7 שקלים ליחידה), קישואים, פלפלים או כרוב ממולאים בבשר (25 שקלים למנה). לצד אלו, אפשר להזמין שם גם בשרים ודגים שמתומחרים לפי המחירים שרשומים בתפריט.

 

תחנת דלק "השחר", כביש 2 (לכיוון דרום), 09-8862200, לא כשר

 

טעם וצבע Deli

המעדנייה החדשה של קייטרינג "טעם וצבע", מציעה לחג ארוחה שכוללת חמישה סוגי סלטים לבחירה, מנות דג כמו חריימה, גפילטע פיש וסלמון מעושן, ארבע תוספות ביניהן גם קיגל, מנת עוף ומנת בקר. מחיר הארוחה המלאה לסועד נע בין 250-200 שקלים, והיא כוללת גם חלה מתוקה, קינוח ויין.

 (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
(צילום: איתיאל ציון)

אפשרות נוספת היא להזמין ממטעמי המעדנייה ככל העולה על רוחכם. במקרה זה תהנו ממבחר מנות הכולל בין השאר: צלעות טלה (400 שקלים ליחידה הכוללת 10 צלעות), כבד קצוץ עם ריבת בצל וממרח חזרת (5.5 שקלים ל-100 גרם), חריימה (11.5 ל-100 גרם), נתח אנטרקוט (23 שקלים ל-100 גרם), עוף שלם ללא עצמות ממולא באורז ופירות יבשים (177 שקלים לעוף שיספיק ל-10 סועדים) ועוד.

 (צילום: איתיאל ציון)
(צילום: איתיאל ציון)

את ההזמנה של הארוחה המלאה יש לבצע בטלפון. המעדנייה עצמה תהיה פתוחה יום לפני ערב החג (19 בספטמבר) בין השעות 21:00-15:00, ובערב החג בין השעות 13:00-8:00.

 

גשר העץ 3 אזור תעשיה עמק חפר, 04-6220365‏, כשר

 

שף אלון כהן

השף אלון כהן מציע תפריט מלא לסעודת החג הכולל מרק קונסמה עם קניידלך תפוחי אדמה, פילה סלמון אפוי, חמישה סוגים שונים של סלטים, מנה עיקרית של ירכי עוף במרינדת תמר הינדי או כתף בקר בבישול איטי עם ערמונים, תוספת של אורז בסמטי וירקות שורש צלויים וקינוח של עוגת דבש.

 (צילום: אודי מוצני) (צילום: אודי מוצני)
(צילום: אודי מוצני)

מחיר הארוחה - 145 שקלים לסועד (מינימום הזמנה ל-10 סועדים). את ההזמנה אפשר יהיה לאסוף ממטבח השף שבפתח תקווה או לקבל במשלוח בכל הארץ (בתוספת תשלום).

 

טלפון להזמנות: 03-6319316, כשר

 

קיקי

אופיר דהן, העונה גם על השם קיקי, ידוע באוכל הביתי, הצמחוני והטבעוני שלו. בין המנות שאפשר להזמין אצלו לחג: קובה בורגול במילוי מנגולד וצנוברים, פסטל תפוחי אדמה, חריימה כרישה, קוסקוס ירקות, שווארמה ירקות שורש, קציצות ברוקולי ואפונה וסלט קינואה. מחירים: קציצות ולביבות - 8 שקלים ליחידה תבשילים - החל מ- 55 שקלים לקילו.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

דיזנגוף 147 תל אביב, 03-9447766, כשר למהדרין

 

אגתה

ב"אגתה" יודעים שכולם יביאו לארוחת החג עוגות דבש, ומציעים לכם להיות יותר מיוחדים ולהפתיע עם מגש גבינות מרשים שישמש סיום נפלא לארוחה טובה. הגבינות מגיעות על מגש ולצד פירות העונה, שקדים ומרמלדת חבושים מספרד.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

פלטת גבינות במשקל 600 גרם תעלה לכם 185 שקלים, פלטה במשקל 900 גרם תעלה 245 שקלים ופלטה של 1200 גרם - תעלה 295 שקלים.

 

ראול ולנברג 24 מגדלי זיו תל אביב, 03-5757901, לא כשר

 

ה-Deli של "פרש קיטשן"

לכבוד החג, בדלי של "פרש קיטשן" מרחיבים את קטגוריית המעדנייה ומשיקים תפריט אוכל מוכן שנארז בקופסאות הניתנות לחימום גם במיקרוגל.

 (צילום: אלעד גבון) (צילום: אלעד גבון)
(צילום: אלעד גבון)

תפריט החג של המעדנייה כולל לביבות צמחוניות ממנגולד וכרישה, לביבות בטטה (6 שקלים ללביבה), חציל ממולא בבשר טחון (16 שקלים ליחידה), כרעיים צלויות בתנור (17 שקלים ליחידה), צלי בקר בירקות שורש (22 שקלים ל-2 יחידות), קציצות בקר עם אפונת גינה ועשבי תיבול (23 שקלים ל-4 קציצות), תפוח-אדמה קראנץ' (24 שקלים למארז), אנטיפסטי (24 שקלים למארז), פרגית במרינדה אסייתית (28 שקלים ל-2 יחידות) ופילה סלמון בקראסט (45 שקלים)

 

בזל 37 תל-אביב, 03-5445050, לא כשר

 

שוק צפון

בשוק צפון החליטו שלעבוד קשה זה פסה, ואיגדו את כל מסעדות השוק לסייע לכם בבישולים לכבוד החג.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

כך למשל, במסעדת "גואטה" תוכלו לקנות מגוון מאכלים טריפולטאיים כמו מפרום (18 שקלים ליחידה), ממולאים עם אורז ובשר וגם ממולאים צמחוניים (18 שקלים ליחידה), חריימה דגים פיקנטי (38 שקלים למנה) וקציצות בקר ברוטב (38 שקלים). ב"כתר המזרח" תוכלו להתאבזר בסלט טאבולה עם כרובית ועגבניות, קציצות דגים ברוטב פלפלים, סלט סלק, קציצות בשר וחצילים, טחינה רימונים ומנות נוספות (50-20 שקלים לקופסא).

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

ברוטיסרי, מציעים עופות צלויים ופריכים ב-79 שקלים לעוף שלם שנעטף בנייר מיוחד השומר על פריכותו. ב"המעדנייה" אתם מוזמנים לרכוש מנות ראשונות כמו אנטיפסטי, בטטה בסילאן ובמייפל עם גרעיני חמניה, כרוב אפוי בטחינה, כרובית עם סלרי וחמוציות, סלט סלק עם ירוקים ואגוזים, חצילים קלויים עם צ'ימיצ'ורי וטחינה ירוקה ועוד (מחירים: החל מ-7 שקלים ל-100 גרם).

 

ראול ולנברג 20 רמת החייל, 03-6432000

 

גרקו

מסעדתו של צביקי עשת מציעה לכם לכבוד החג תפריט יווני וחגיגי שיפתיע את האורחים. את מנות הפתיחה אפשר להזמין בשלושה גדלים: רבע קילו, חצי קילו וקילו, והמבחר שלהן כולל כיכר ענק של לחם יווני (78 שקלים), טארמוסלאטה - ממרח ביצי דגים (132-36 שקלים), פלורינה - סלטה מפלפלי שושקה קלויים (125-34 שקלים), דג ים בכבישה ביתית עם יוגורט כבשים (158-42 שקלים), סקרודליה - ממרח שום, שקדים ושמן זית (112-32 שקלים).

 

להמשך מציעים ב"גרקו" מנות כמו ספאנקופיטה - מאפה בצק פילו במילוי גבינת פטה ותרד (230 שקלים למאפה המתאים ל-6 סועדים), ספאנקוריזו - תבשיל אורז ותרד (78 שקלים למנה המיועדת ל-4 סועדים), מוסקה עם בשר עגל ורוטב בשמל (190 שקלים למנה המיועדת ל-6 סועדים) וגם קציצות דגים ברוטב עגבניות (120 שקלים ל-12 יחידות) וסובלקי פרגית (128 שקלים ל-6 שיפודים).

 (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בגזרת הקינוחים מציעים כאן רווני טופי וחלב - עוגת סולת וחלב ברוטב טופי (120 שקלים ל-8 מנות) ופילו תפוזים - מאפה פילו עם קרם יוגורט ותפוזים (120 שקלים ל-8 מנות). להשלמת החוויה, תוכלו לרכוש כאן גם כלים חגיגיים שממשיכים את הקו היווני של האוכל. את ההזמנה יש לבצע לפחות 3 ימים מראש. האספקה היא על ידי משלוח או באמצעות איסוף עצמי בתיאום מראש.

 

גרינברג 25 אזורי חן תל אביב 03-7411022, לא כשר

 

המעשנה בנס ציונה

תפריט החג כאן מציע אסאדו (140 שקלים לקילו) בריסקט (120 שקלים לקילו), מנת הדגל של המסעדה - Low & Slow – אונטריב בבישול ארוך בציר בקר (120 שקלים לקילו) ומנת ספיישל של אסאדו על עצם (195 שקלים לקילו).

 

בנוסף, אפשר להזמין כאן מראש עוף שלם מעושן (60 שקלים לקילו) וגם תוספות כמו תפוח אדמה מעושן (40 שקלים לקילו), חמוצים (40 שקלים לקילו), בקבוק רוטב חריף (24 שקלים) ומלח מעושן (5 שקלים ליחידה).

 

ויצמן 24 נס ציונה, 08-6553500, כשר

 

סנדר

לקראת ערב החג, מציעה מסעדת "סנדר" הוותיקה משלוח עד הבית מהתפריט החגיגי שכולל את כל הקלאסיקות האהובות לצד מנות עיקריות חגיגיות ביניהן קציצות גפילטע פיש 120 גרם (29 שקלים), דג ממולא במשקל 65 גרם (17 שקלים), ראש דג ממולא במשקל 250 גרם (35 שקלים), כבד קצוץ מסורתי כמו של סבתא (29 שקלים), שמאלץ (29 שקלים) ומנות עיקריות כמו גולש, עוף בפירות יבשים, קישקע, שוק אווז עם פירות יבשים (55 שקלים למנה של 200 גרם או 250 שקלים לקילו ללא רוטב). לקינוח תוכלו להזמין קיגל או רולדה במילוי תמרים, אגוזי מלך, פיסטוקים, דבש וקוקוס (90 שקלים).

 (צילום: מיטל סולומון) (צילום: מיטל סולומון)
(צילום: מיטל סולומון)

דמי משלוח בתל אביב - 50 שקלים, משלוחים לרמת גן או גבעתיים - 70 שקלים. ישנה גם אפשרות לאיסוף עצמי של ההזמנה מהמסעדה.

 

לוינסקי 54 תל אביב, 055-9536665, כשר

  

קיטון

בתפריט המשלוחים המיוחד של המסעדה מגישים לכבוד החג סלטים כמו כבד קצוץ (52 שקלים לחצי קילו), סלט ביצים מסורתי (45 שקלים לחצי קילו), רגל קרושה (95 שקלים לתבנית של 5-4מנות), גפילטע פיש (24 שקלים ליחידה של 125 גרם), ראש דג ממולא (34 שקלים ליחידה), קנישס בשרי (14 שקלים ליחידה), פרגיות ממולאות בבשר וצנוברים (190 שקלים לקילו), סלמון בעשבי תיבול (160 שקלים לקילו), אוסובוקו (75 שקלים למנה כולל תוספות), צימעס (28 שקלים ל-500 גרם) וקינוחים כמו קוגל אטריות (59 שקלים לפס). בקנייה מעל 1,000 שקלים - תקבלו עוגת דבש במתנה.

 (צילום: מירי ביטון) (צילום: מירי ביטון)
(צילום: מירי ביטון)

את ההזמנה אפשר יהיה לאסוף מהמסעדה או לקבל עד הבית במשלוח ביום שלישי (19 בספטמבר) בין השעות 22:00-16:00, ובערב החג בין השעות 12:00-9:00.

 (צילום: מירי ביטון) (צילום: מירי ביטון)
(צילום: מירי ביטון)

דיזינגוף 145 תל אביב, הזמנות טלפוניות: 03-5233679, הזמנות בווטצסאפ: 054-4535465 (אורנה)

 

דוסה בר

במסעדה הטבעונית מבחר לביבות כמו לביבות בטטה וג'ינג'ר (60 שקלים ל-12 יחידות), קציצות עדשים שחורות מונבטות (60 שקלים ל-12 יחידות), רטבים כמו קרם קארי, קרם עגבניות וקרם קשיו (48 שקלים ל-500 מ"ל), מבחר צ'אטני, ביניהם צ'אטני קוקוס ונענע (28 שקלים), ממרחים כמו ציזיקי קשיו (36 שקלים לרבע ליטר), מבחר גדול של תבשילים טבעוניים, ביניהם פלאק פניר מטופו קדיתא (42 שקלים), סמבר עדשים אדומות עם עגבניות ותמרינדי (24 שקלים), מלאי קופתא (42 שקלים) ועוד.

 

בנוסף, במקום מציעים תוספות כמו בלילה להכנת דוסה (35 שקלים) וקינוחים הודיים טבעוניים כמו בנופי קולפי (140 שקלים).

 

בן יהודה 188 תל אביב, 03-6591961, לא כשר

 

אלגריה

במעדנייה הטבעונית מציעים לכם לרכוש לשולחן החג מנות ראשונות כמו סלט ים טבעוני (24 שקלים לרבע ליטר), מנת ביניים של רולדת בצק עלים במילוי מעורב (115 שקלים), עיקריות כמו קציצות טופו ואצות אפויות (68 שקלים ל-4 יחידות) ופאי רועים טבעוני (140 שקלים לפאי עבור 6-4 סועדים), מארזי רביולי בעבודת יד (68-59 שקלים ל-12 יחידות), קישים ומבחר עוגות, ביניהן עוגות raw נטולות סוכר וגלוטן (150-140 שקלים).

 

אבן גבירול 165 תל אביב, 03-6136964, לא כשר

 

המוציא

מסעדת "המוציא" של השף אבי לוי השיקה תפריט חדש, ולרגל החג מאפשר לכם להזמין ממנו מנות בהנחה של 15%. בין היתר תמצאו שם סיגר שקדי עגל ושפונדרה (62 שקלים), טחול בקר ממולא בבשר (68 שקלים), ג'אג' מקאלי - תבשיל עוף בלימון, זעפרן וצ'יפס מרוקאי (69 שקלים), בשר ראש וגרגירי חומוס (71 שקלים), ארטישוק ממולא בפרגית ברוטב זיתים, חומוס ולימונים (72 שקלים), מח עגל ברוטב פלפלים ולימונים בציר עגל חריף (84 שקלים) ועוד.

 (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
(צילום: דן לב)

יפו 113 ירושלים, 02-6310050, כשר


קאנאפ'ס

כאן מציעים מגשים עם מנות ביס בעיצוב מלבב, שמתאימים לפתיחת ארוחת החג או לקינוח. את התפריט החלבי של החברה אפשר לראות באתר, וכך גם ההזמנה שאפשר לבצע בנוחות באתר.

 

בין מגשי האירוח, שיתאימו במיוחד לארוחת החג, אפשר למצוא מיני חטיפי בוש'ס - קעריות מבצק עלים במילוי גבינות וסלמון מעושן (182 שקלים עבור 20 יחידות), ג'בטינה מקמח מלא במילוי גבינות סלמון מעושן וסלטים (178 שקלים ל-20 יחידות), מיני פרחי פילו אפויים במגוון טעמים: פטריות שקדים, בצל וצנובר, זוקיני, בטטה ושום, חצילים (150 שקלים ל-20 יחידות) ומיני בליני עם גבינות פרמיירה, בולגרית, פרומעז וגבינת מנצ'גו, סומסום ועירית (163 שקלים ל-24 יחידות).

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

בגזרת הקינוחים החברה מציע מיני מאפינס דבש בטעם תאנים בברנדי, תפוחים בקרמל או דבש שקדים קלויים ופקאן (100 שקלים ל-20 יחידות). בנוסף, תמצאו שם גם מיני מוס תפוחים על בסיס פאדג' דבש במילוי קרם ברולה דבש (163 שקלים ל-20 יחידות).

 

www.canapes.co.il

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
המלך של החג. גפילטע
צילום: ירון ברנר
מומלצים