שתף קטע נבחר
 

מתכון מהיר לחריימה

רבע שעה הכנה: מתכון מהיר ופשוט למנת דג ברוטב עגבניות חריף

מתכון לחריימה

אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם.

 

המצרכים:

4 דגי ים (300-250 גר' כל אחד) או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי, אם יש ילדים)

400 גר' רוטב עגבניות

2 שיני שום כתושות

מעט טימין טרי

מלח ופלפל שחור גרוסים

1 פלפל חריף טרי - לא חובה

חריימה (צילום: יח
חריימה(צילום: יח"צ)
 

אופן ההכנה:
  1. מסדרים את הדגים בתבנית חסינת חום, יוצקים מעל את רוטב העגבניות, מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף פלפל חריף טרי, לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף).
  2. אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
  3. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל ומגישים. אפשר להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

 

צפו בד"ר שקשוקה מכין חריימה כהלכתו: 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

המתכון באדיבות מותג "ברילה"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים