קינוח קטן ומטריף: קסטה שוקולד וגבינה
מה טוב יותר מלהגיש קינוח כמנה אישית שנראית כאילו שף הכין אותה, אבל בעצם הכנתם אותה עם הילדים ונהניתם מכל רגע? קבלו מתכון לשבועות של קסטה שוקולד וגבינה שכולם ירצו לאכול, ואחר-כך יבקשו עוד
בשיתוף טרה
גבינה - יש, שוקולד - יש, שמנת מתוקה - יש, ביסקוויטים - יש, הילדים מוכנים? ברור! אז כל מה שנותר לעשות הוא להיכנס למטבח וליהנות מהכנה של מתכון מגניב שהתוצאה שלו היא מנה שכל הילדים יתלהבו ממנה, ובינינו - גם המבוגרים ירצו עוד ביס.
יש לכם מתכון מנצח לשבועות? ספרו לנו ואולי תזכו ב-1,000 שקלים לקניות
מחפשים מתכונים נוספים לחג? היכנסו למתחם שבועות טעים ומשפחתי
קסטה מטריפה עם שוקולד וגבינה
המתכון באדיבות שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית, החברה המרכזית
המרכיבים (לכ-20 מנות):
500 גרם ביסקוויטים
2 מכלים (250 מ"ל כל אחד) של שמנת מתוקה 38%
1/2 כוס חלב
500 גרם גבינה לבנה
3 כפות סוכר
קופסת אינסטנט פודינג וניל
200 גרם גבינת שוקולד
אופן ההכנה:
- מקציפים יחד את כל חומרי המילוי (פרט לגבינת השוקולד והביסקוויטים) עד לקבלת קרם יציב.
- מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת, מוסיפים את גבינת השוקולד, ומערבבים היטב.
- מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הווניל.
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
- מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך כשלוש שעות.
- חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה, ומגישים.
בשיתוף טרה
קינוח מדליק לשבועות
צילום: רונן מנגן
מומלצים