שתף קטע נבחר

 

לבשל כמו אהרוני: מתכון לקציצות דג עם תירס

מחפשים מתכון מהיר וקל להכנה לארוחת הצהריים שגם הילדים יזללו בהנאה? השף ישראל אהרוני מכין קציצות דג עם תירס. ויש גם מתכון לרוטב צ'ילי ולימון שהולך טוב יחד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 (  ) (  )
 

 

קציצות דג עם תירס

המצרכים:

1 ק"ג פילה דג ים, ללא עור ואידרות (למשל, מוסר ים או אינטיאס)

1 בצל סגול

1/2 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ

5 שיני שום, קלופות

צרור עלי כוסברה, קצוצים

1 כוס גרגירי תירס

מעט שמן

מלח, פלפל גרוס

לרוטב -

3 כפות סויה

1 כף מיץ לימון

1/4 כוס מים

מעט סוכר חום

1/2 כפית שבבי צ'ילי או צ'ילי קצוץ

1/2 צרור עלי כוסברה, קצוצים

 

שף ישראל אהרוני (צילום: יח"צ) (צילום: יח
שף ישראל אהרוני(צילום: יח"צ)
  

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הקציצות - במעבד מזון קוצצים את כל המרכיבים (בהדרגה), פרט לתירס והשמן. מוסיפים תירס ומעט שמן, ומערבבים קלות.
  2. צרים מהתערובת קציצות יפות ואחידות (כדאי לעבוד עם ידיים משומנות).
  3. משמנים קלות את המחבת, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד על להבה בינונית-גבוהה.
  4. מכינים את הרוטב - מערבבים סויה, מיץ לימון, מים, סוכר חום, צ'ילי וכוסברה
  5. מסדרים את הקציצות בצלחת, ומגישים לצד הרוטב.

 

"אהרוני 2 גו"- משודרת בימי שישי בשעה 18:50 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קציצות דג עם תירס של אהרוני
מומלצים