שתף קטע נבחר

 

ישראל אהרוני: תפוחי אדמה אפויים עם תערובת גבינות

מחפשים מתכון קל להכנה שלא דורש כמעט עבודה? השף ישראל אהרוני מלמד איך להכין סירות תפוחי אדמה אפויים במילוי גבינות ופטריות שלא תרצו להפסיק לזלול

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

שף ישראל אהרוני (צילום: יח"צ) (צילום: יח
שף ישראל אהרוני(צילום: יח"צ)
   

תפוחי אדמה אפויים עם גבינות

המצרכים:

12 תפוחי אדמה גדולים, אפויים בנייר כסף

למילוי -

2 בצלים לבנים, קצוצים

60 גר' חמאה

1 חבילה פטריות פורצ'יני יבשות, מושרות במים חמים וקצוצות

4 עלי מרווה

2 מכלים (400 גר') שמנת חמוצה

250 גר' גבינת קשקבל, מגורדת

4 בצלים ירוקים, קצוצים

מלח ופלפל גרוס

1 כוס פירורי לחם

תרסיס בטעם חמאה

 (  ) (  )

אופן ההכנה:

  1. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף, ואופים כ-1/2 שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  2. חוצים את תפוחי האדמה האפויים ומרוקנים לסירות.
  3. מועכים את תוכן תפוחי האדמה, ומערבבים עם יתר מרכיבי המילוי: השמנת, הגבינה, המרווה והבצל הירוק.
  4. מתבלים במלח ופלפל גרוס, וממלאים את סירות תפוחי האדמה בתערובת.
  5. מפזרים על גבי תפוחי האדמה הממולאים פירורי לחם, ומתיזים מעט תרסיס בטעם חמאה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות.

 

"אהרוני 2 גו"- משודרת בימי שישי בשעה 18:50 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כל אחד יכול להכין. סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות
מומלצים