שתף קטע נבחר

 

כך תכינו עוגה מתפוחי אדמה

אתם רוצים לגוון את הארוחות המשפחתיות עם מאפה טעים, משביע וקל להכנה, אבל כל מה שחסר לכם זה רק רעיון ומתכון? כבר לא: כך תכינו עוגת תפוחי אדמה וגבינה

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

עוגת תפוחי אדמה וגבינה עם אספרגוס

המרכיבים:

1 ק"ג תפוחי אדמה

10 יחידות אספרגוס ירוק

30 גר' גבינת פרמזן

2 ביצים

מעט מוסקט טחון

2 כפות פירורי לחם

2 כדורי חמאה קטנים

מלח ופלפל

150 גר' גבינה לבנה

 (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 

אופן ההכנה:
  1. שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים רותחים (ומומלחים) במשך 40 דקות.
  2. לאחר הבישול קולפים את תפוחי האדמה ומערבבים עם הביצים, הפרמזן, אגוזי המלך, המלח, הפלפל והגבינה.
  3. מערבבים היטב ומניחים על תבנית מרוחה בחמאה.
  4. מפזרים מעל פירורי לחם.
  5. מכניסים לתנור ואופים במשך 25 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
  6. חותכים את האספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ ומניחים מעל העוגה ב-5 הדקות האחרונות של האפיה.
  7. מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים.

 

המתכון באדיבות ישרקו מקבוצת "טיב טעם" 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
עוגת תפוחי אדמה
צילום: shutterstock
מומלצים