שתף קטע נבחר

מתכון לקדירת בשר עם קטניות וערמונים

הכי חורף שיש: אז מה תאכלו בשבת חורפית? לא יודעים מה אתכם, אבל אנחנו בעניין של קדירת בקר עם שעועית, גרגירי חומוס, ערמונים ויין

תבשיל בקר עם קטניות וערמונים

המצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

1/2 ק"ג  בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי

1 קופסה של עגבניות שלמות מקולפות

1 כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה של שעועית לבנה

1 קופסה של גרגירי חומוס

200 גר' ערמונים, קלופים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כוס יין אדום

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק עם שמן זית מטגנים בצל, פלפל שחור מלח וקוביות בשר.
  2. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד שהבשר משחים.
  3. מוסיפים 3 כפות טריאקי, את העגבניות הקלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפוחי אדמה וכוס מים ויין.
  4. מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
  5. יוצקים מים עד לכיסוי, ומבשלים בכיסוי חלקי על להבה נמוכה כשעה וחצי.

 

המתכון באדיבות מותג "מאסטר שף"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
מנה חורפית. תבשיל קטניות מחמם
צילום: יח"צ
מומלצים