שתף קטע נבחר

 

בסיר אחד: מתכון לספגטי בולונז

ספגטי בולונז כמעט כל אחד יודע להכין אבל ספגטי בולונז בסיר אחד - זה כבר סיפור אחר. בלי הרים של כלים בכיור ובלי הרבה עבודה - המתכון שכל אחד חייב להכיר

מתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב – חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך. אנחנו ממליצים להגיש את המנה בצלחת עמוקה לצד כוס יין אדום וכמה חברים טובים.

 

עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:

 

ספגטי בולונז בסיר אחד

המצרכים:

1 חבילת ספגטי (500 גר')

300 גר' בשר בקר טחון (או חזה עוף טחון)

1 צנצנת רוטב עגבניות

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

1/2 כוס בזיליקום טרי, קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום, קצוצות דק

1/2 כוס יין אדום

1 סלסילת פטריות שמפיניון, פרוסות דק

מים רותחים לכיסוי עד כ-3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות  

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

אופן ההכנה:

  1. בסיר סוטאז' מטגנים כ-3 דקות בצל קצוץ בשמן זית.
  2. מוסיפים את הבשר, הפטריות והשום.
  3. מטגנים כ-7 דקות על להבה בינונית-גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו ומנמיכים את הלהבה.
  4. מוסיפים לסיר את הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
  5. יוצקים על הכול מים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה בכיסוי חלקי כ-20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

 

המתכון באדיבות פסטה "ברילה"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
ללא ערימות הכלים. ספגטי בולונז
צילום: אפיק גבאי
מומלצים