מתכון לכדורי תפוחי אדמה וגבינה
לנשנוש, לארוחת צהריים קלה או כמנת פתיחה כיפית וטעימה: מתכון קליל לכדורי תפוח אדמה וגבינה מטוגנים
כדורי תפוח אדמה וגבינה
המצרכים:
לציפוי -
1 כוס תערובת ציפוי נאגטס
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים
לכדורים -
4 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ומרוסקים
1/2 כוס פירורי לחם
4 כפות בצל מטוגן
3 כפות טימין, רק העלים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
שמן קנולה, לטיגון
להגשה -
מיונז בטעמים
רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
בקערה מניחים את תפוחי האדמה המרוסקים, פירורי הלחם, בצל מטוגן, טימין, מלח, פלפל שחור, גבינה מגוררת ואת הביצה. מערבבים הכל לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ומכניסים להקפאה של שעה.
לאחר כשעה מכינים את בלילת הנאגטס לפי הוראות ההכנה, טובלים את הכדורים בנאגטס, ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה, מניחים על נייר סופג.
מגישים לצד מיונז הולנדי ורוטב צ'ילי תאילנדי מתוק.
המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"
כדורי תפוחי אדמה וגבינה
צילום: אפיק גבאי
מומלצים