מתכון למשה בתיבה
הקאמבק של משה בתיבה: מאפה נוסטלגי, קל להכנה ואידיאלי לאירוח - נקניקיות עטופות בבצק עלים
משה בתיבה
המצרכים:
1 חבילה בצק עלים פרווה
24 נקניקיות מיני (או נקניקיות שלמות חתוכות)
2 כפות חרדל דיז'ון
1/4 כוס מיונז
לציפוי -
1 ביצה
שומשום
שומשום שחור
להגשה -
ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי
אופן ההכנה:
-
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. בסך הכל מתקבלים 8 משולשים גדולים.
-
חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.
-
מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.
-
מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
-
מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערית.
המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"
נוסטלגי. משה בתיבה
צילום: שני הלוי
מומלצים