כך תכינו רול סושי בצורת לב
במיוחד לאוהבים שנשארים בבית: כך תפתיעו את מי שאתם אוהבים עם רול סושי בצורת לב
החלטתם להישאר בבית ולחגוג את ט"ו באב באינטימיות? החלטה נהדרת, אבל לאכול בכל מקרה צריך, אז למה שזה לא יהיה משהו רומנטי באמת? כך תכינו סושי בצורת לב, לכל מי שאתם אוהבים במיוחד. צפו בסרטון בראש הכתבה.
רול סושי בצורת לב
המצרכים:
3-5 כפות חופן אורז לסושי
1 אצה
1/4 אבוקדו פרוס לפרוסות דקות מאוד
3-5 רצועות של דג סלמון
רצועות גזר חתוכות דק
רצועות מלפפון חתוכות דק
אופן ההכנה:
- מניחים על משטח העבודה אצה שלמה. מניחים על האצה את האורז.
- מניחים את המילוי בתוך הרול - רצועות הדג, גזר ומלפפון, ומגלגלים.
- מהדקים את החלק הקרוב לגוף כלפי קרש החיתוך, תוך דחיפה והרחקה מהגוף.
- עוטפים את הרול בפרוסות הדקות של האבוקדו, וחותכים ל-8 יחידות.
- לוקחים את שני הקצוות שנוצרו מהחיתוך, משכיבים אותם ומחברים אותם יחד, כך שנוצרת צורה של לב.
- מסדרים את הרול על צלחת הגשה, ומגישים לצד סויה וואסבי.
עדי מלמד הוא השף של מסעדת "קיושי" במתחם העסקים החדש בגבעת ברנר
כך תכינו סושי בצורת לב
צילום: שרית גופן
מומלצים