שתף קטע נבחר

 

המתכון היומי: פסטה בסיר אחד

מהיר, טעים וגם פחות כלים להדיח: מתכון לפסטה ברוטב עגבניות שמכינים אותו מתחילתו ועד סופו - בסיר אחד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

ספגטי עגבניות בסיר אחד

המצרכים (ל-6-4 מנות):

 

1/2 ק"ג עגבניות שרי, חתוכות לשניים

1/3 כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות (לא חובה)

1 חבילה ספגטי או מקרוני

1 ליטר מים רותחים

1 כף שטוחה מלח גס

פלפל, לפי הטעם

צרור רוקט (ארוגולה) או עלי בייבי תרד

להגשה -

חופן גבינת פרמזן מגוררת

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים בקומקום. בסיר שטוח ורחב (חשוב!) מניחים את העגבניות, השמן, השום והספגטי. יוצקים את המים הרותחים לסיר, מוסיפים את המלח, מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  2. מסירים את המכסה, וממשיכים לבשל בסיר פתוח על להבה גבוהה ותוך כדי נענוע הספגטי בעזרת כף או מלקחיים, כ-5 דקות. מוסיפים את הרוקט או התרד, וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות עד שהפסטה מוכנה והרוטב מסמיך.
  3. מעבירים לצלחות ומתבלים בגבינת פרמזן.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
פסטה בסיר אחד
צילום: ירון ברנר
מומלצים