מיכל אנסקי מגישה: מתכון לרביולי בשמן זית ומרווה
קל, טעים וקלאסי: מיכל אנסקי מגישה מתכון לפסטה עם רוטב קליל ומחמיא של שמן זית ומרווה
אחד הדברים שאני הכי אוהבת להכין כשכל המשפחה רעבה, זה רביולי לוהט עם גבינה רכה בפנים. את הרביולי הטרי אפשר לשמור במקרר או במקפיא, ופשוט לזרוק למים ברגע הארוחה, ובינתיים להכין רוטב קליל. לדעתי הרוטב שהכי מחמיא לרביולי, והוא גם הרוטב הפשוט ביותר והקלאסי ביותר זה רוטב של שמן זית ומרווה.
רביולי ברוטב שמן זית ומרווה
המצרכים:
300 גר' רביולי גבינה (גורגונזולה, ארבע גבינות או ריקוטה)
1 שן שום
5 עלי מרווה טרייה
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך כשלוש דקות, עד שהרביולי צפים.
- מחממים במחבת על להבה בינונית את שמן הזית.
- מוסיפים למחבת שן שום שלמה ואת עלי המרווה.
- כשהפסטה מוכנה מעבירים אותה למחבת עם מעט מים מנוזלי הבישול של הרביולי (לא לשטוף במים קרים).
- מוסיפים מלח ופלפל שחור בהגזמה ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת, וכוס יין לבן.
המתכון באדיבות "זיתא"
מתכון של מיכל אנסקי לפסטה ברוטב שמן זית ומרווה
מומלצים