שריפה במסעדה במתחם שרונה בתל אביב
אש פרצה מעט לפני השעה 10 בבוקר במסעדת קלארו של השף רן שמואלי במרכז תל אביב. עשן כבד נראה מיתמר באזור. אין נפגעים
שריפה באחד ממתחמי הבילוי וההסעדה הפופולריים בתל אביב: אש פרצה הבוקר (יום א'), מעט לפני השעה 10, במסעדת קלארו שבמתחם שרונה במרכז תל אביב. עשן כבד נראה מיתמר באזור. ארבעה צוותי כיבוי הוזעקו לשם.
ככל הנראה השריפה היא באזור הארובה במסעדתו של השף רן שמואלי. כוחות הכיבוי קרובים להשתלט על האש, שפרצה בארובה. זאת לאחר שהדליקו את המנגל. ככל הנראה שומן שרוף הוא שגרם לדליקה. הכבאים השתלטו על האש והודיעו כי אין סכנה שהיא תתפשט.
באתר המסעדה נכתב כי קלארו ממוקמת במבנה טמפלרי מקורי ועצום בן 1,100 מ"ר, שחודש ושוחזרומשמר את ההיסטוריה המיוחדת שלו. המבנה הוקם בשנת 1886 על ידי “קואופרטיב היין של כורמי שרונה” ושימש כיקב התעשייתי הראשון. במרוצת השנים שימש המבנה גם כבית דפוס, אכלס את מפקדת המחנה הבריטי במלחמת העולם השנייה ולאחריה את מפקדת מחנה יהושע. משנת 1963 שימש המבנה את המוסד.