פרוטוקול חסוי ממשפט נאשמי הפיגוע בדומא הופץ בבתי כנסת
לקראת החלטה בנוגע לכשירות הודאות שני הנאשמים ברצח בני משפחת דוואבשה, הפיץ ארגון "יהודי לא מענה יהודי" כ-20 אלף עותקים של של מסמכים חסויים מהמשפט. פרקליטי הנאשמים טוענים כי ההודאות נגבו בעינויים
מסמכים חסויים הנוגעים לפענוח פרשת הפיגוע בכפר הפלסטיני דומא הופצו לציבור: בבתי כנסת ברחבי יהודה ושומרון וירושלים הופצו הבוקר (יום ו') כ-20 אלף עותקים מפרוטוקול של דיוני הנאשמים ברצח שלושת בני משפחת דוואבשה ביולי 2015. כל אחד מהעותקים שהופצו כולל כ-15 עמודי פרוטוקול חסויים.
מאז הגשת כתבי האישום נגד הנאשם המרכזי בהצתת בית משפחת דוואבשה עמירם בן אוליאל ונער אחר שאף הוא מואשם ברצח - מתקיימים הדיונים בעניינם בדלתיים סגורות. ארגון "יהודי לא מענה יהודי", שמסייע לנערי גבעות עצורים ונחקרים במחלקה היהודית בשב"כ בחשד לביצוע פעולות תג מחיר, עומד מאחורי הפצת המסמכים החסויים.
עמודי הפרוטוקול מהדיונים הופצו לקראת ההחלטה שיקבל ביום שלישי הקרוב בית המשפט המחוזי בלוד בנוגע לכשירות ההודאות שמסרו הנאשמים בפרשה. עורכי דינם של הנאשמים מטעם ארגון "חננו" טוענים כי ההודאות נגבו מהנאשמים תוך שימוש בעינויים. הנאשמים מנהלים דיון משפטי מעמיק בנוגע להתנהלות חוקרי השב"כ מולם.
מהפרקליטות נמסר בתגובה להפצת המסמכים החסויים: "נשוב ונזכיר כי בית המשפט הוציא צו האוסר לפרסם כל פרט הנוגע לזהות הקטין וכן כל פרט הקשור לשיטות הפעולה ולאמצעים אשר שימשו את שירות הביטחון הכללי בחקירת הפרשה. הדיונים מתנהלים בדלתיים סגורות ואין לפרסם את תכנם".
ב-31 ביולי 2015 הושלכו בקבוקי תבערה לעבר בית משפחת דוואבשה בכפר דומא הסמוך לשכם. כתוצאה מהשריפה נפצעו באורח אנוש בני הזוג סעד וריהאם דוואבשה ובנם הפעוט עלי סעד בן שנה וחצי, שמת מיד. לאחר כמה ימי אשפוז בבית החולים מת אבי המשפחה. האם מתה כחודש לאחר מכן. בן משפחה נוסף, אחמד דוואבשה בן 4 שנפצע באורח קשה מאוד, אושפז בבית החולים שיבא בתל השומר ועבר טיפולים ממושכים.
חקירת כוחות הביטחון והשב"כ קבעה כי מדובר בפעילות טרור יהודי, בין היתר לאחר שהתגלו על קיר הבית השרוף כתובות בעברית "יחי מלך המשיח" ו"נקמה" וציור של מגן דוד. חמישה חודשים לאחר האירוע הגישה הפרקליטות כתבי אישום נגד שני פעילי טרור יהודי בגין רצח משפחת דוואבשה וחברות בארגון טרור. המניע, כך טענו בפרקליטות, הוא רצונם של השניים לנקום את הירצחו של מלאכי רוזנפלד, שנורה למוות בפיגוע סמוך ליישוב שבות רחל בבנימין.
מהשב"כ נמסר בתגובה: "הנאשמים ועורכי דינם מנסים שוב ושוב להסיט את הקשב הציבורי והמשפטי ממעשי הטרור החמורים שבוצעו על-ידי ההתארגנות האמורה ולהפנותה נגד הלגיטימיות שבניהול החקירה לחשיפת מבצעיהם. יודגש כי החקירה המדוברת התנהלה על-פי החוק ואמות המידה המקצועיות והמשפטיות המקובלות לסיכול התארגנויות העוסקות בהוצאת פיגועים חמורים עתידיים ותחת פיקוח משפטי ושיפוטי הדוק של היועץ המשפטי לממשלה, פרקליט המדינה ופרקליטים נוספים המלווים את החקירה מקרוב וכן של בתי המשפט, על ערכאותיהם השונות, ביותר מ-100 דיונים מסוגים שונים שנערכו במהלך החקירה בעניינם של עצורי ההתארגנות".