במסגרת הסדר טיעון: שנתיים מאסר ל"מאדאם של תל אביב"
בית המשפט גזר על נוי חדד 24 חודשי מאסר ו-50 אלף שקלים קנס. חדד הורשעה בסרסרות ובניהול בתי בושת בת"א שבהם הרוויחה מיליונים מהעסקת נשים בזנות. ההסכם התקבל בעקבות מצב הרפואי המורכב
נוי חדד, שכונתה על-ידי הפרקליטות "המאדאם של תל אביב", נשלחה הבוקר (ד') לשנתיים מאסר בפועל במסגרת הסדר טיעון בגין סרסרות וניהול והפעלת בית בושת.
חדד תתחיל לרצות את מאסרה ב-12 במרץ, ושופט בית משפט המחוזי בתל אביב, ערן לוי, פסק עליה בנוסף 50 אלף שקלים קנס. חדד בת ה-40 הורשעה בחודש מאי האחרון בשורת עבירות קשות, בהן גם החזקת מקום לזנות, פרסום שירותי זנות, שיבוש מהלכי משפט, הלבנת הון ועבירות מס.
עם הקראת גזר הדין חדד אמרה כי היא צריכה לעכל את העונש שניתן לה. "תשעה חודשים וחצי הייתי בכלא. סגרו אותי בצינוק ולא נתנו לי לראות את הילדים שלי. בנוסף לקיתי בתסמונת רפואית שבעקבותיה אבי ואחי נפטרו בגיל מאוד צעיר באופן פתאומי".
השיקולים שנלקחו בחשבון במסגרת חתימת ההסדר הם מצבה הרפואי המורכב של חדד, הודאתה וקבלת האחריות למעשיה. יחד עם זאת, הפרקליטות התחשבה בכך שאין לה כל עבר פלילי והסתמכה על פסיקות במקרים דומים.
על פי כתב האישום הראשוני, חדד, שיוצגה על-ידי עורכי הדין קובי גולדמן, בנצי קבלר ואורי גולדמן, ניהלה יחד עם נאשמת נוספת בתי בושת ברחובות יצחק שדה 38 וטברסקי 4 בתל אביב. אך באישום המתוקן נכתב כי חדד רכשה נכס ברחוב יצחק שדה בשנת 2011, ובשנים 2016-2013 הפעילה יחד עם הנאשמת השנייה "בית עסק" שבו סופקו שירותי מין בתשלום.
עוד עולה כי השתיים חתמו על חוזה שכירות פיקטיבי עם נאשם נוסף ("קוף") במטרה שיקבל אחריות על בתי הבושת למקרה של פשיטה. בכל משמרת בבית הבושת של חדד הועסקו בין שלוש לתשע נשים שסיפקו שירותי מין בתשלום לשניים עד 25 לקוחות.
לפי הפרקליטות, שאותה ייצגו עורכי הדין נעם שביט וטליה קלמרו, חדד גבתה 250 שקל מכל לקוח עבור פרק זמן של עד חצי שעה, ומחצית מהסכום הועבר לנשים שהעסיקה. חדד ושותפתה הדריכו את הנשים, פרסמו את שירותיהן באינטרנט ודאגו לכרטיסי הביקור.
בנוסף נכתב כי חדד ושותפתה הפיקו מבית הבושת ביצחק שדה סכום של 10 מיליון שקל, ו-10 מיליון נוספים מהנכס ברחוב טברסקי.
הצדדים חתמו על הסדר טיעון שבמסגרתו שתי הנשים ירצו שנתיים מאסר בפועל, מאסר על תנאי, קנס בסך 50 אלף שקל וחילוט כספים בסך של 850 אלף שקל יחד עם הנכס ביצחק שדה.
עורך הדין בנצי קבלר, שייצג את חדד, מסר כי "אנחנו שמחים שבית המשפט קיבל את ההסדר ואף רמז שבלעדיו העונש היה כבד יותר. הצלחנו לקבל חצי שנה של עיכוב ביצוע לעונש וננסה לפנות לנשיא המדינה ראובן ריבלין לקבלת חנינה על בסיס מצבה הרפואי. צריך לזכור שנוי ריצתה תקופה מכובדת בבית הכלא".
עו"ד אורי גולדמן, שייצג יחד עם אביו קובי גולדמן את חדד במסגרת עבירותיה הכלכליות, מסר כי העונש שנחתם תואם להסדר הטיעון ובית המשפט קיבל את ההסכמים שהושגו בגישור".