נסגר תיק החקירה נגד נוחי דנקנר
כחודש לאחר פתיחת החקירה ואחרי שעוכב הטיפול בבקשת החנינה שלו, הודיעה הפרקליטות לעורכי דינו של איש העסקים הכלוא על הרצת מניות: הוחלט לסגור את התיק החדש נגדו
מעט יותר מחודש לאחר פתיחת החקירה נגד איש העסקים הכלוא נוחי דנקנר , הוחלט לסגור את התיק נגדו - מבלי להגיש כתב אישום. פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הודיעה היום (ה') לעורכי דינו של דנקנר כי הוחלט לסגור את תיק החקירה נגדו. גם אחרי סגירת התיק נותר על כנו הצו האוסר לפרסם את מהות החשדות וכל פרט מפרטי החקירה. כבר לפני כחודש פורסם ב-ynet כי במשטרה מעריכים שהתיק נגד דנקנר ייסגר ללא כתב אישום.
בתחילת דצמבר פתחה המשטרה בחקירה נגד דנקנר, והוא הועבר מכלא מעשיהו לכלא ניצן בעקבות תלונה שהוגשה נגדו. דנקנר, שנידון לשלוש שנות מאסר בעקבות הרשעתו בהרצת מניות, הגיש בקשת חנינה שאותה נימק במצב בריאותו הלקוי. בבית הנשיא המתינו במהלך החקירה להתפתחויות בעניינו של דנקנר, והטיפול בעניינו עוכב. לפי דיווחים, שר המשפטים אמיר אוחנה כבר חתם על בקשת החנינה של דנקנר.
דנקנר עמד בעבר בראש קונצרן איי.די.בי והיה אחד האנשים החזקים ביותר במשק הישראלי. בין היתר שלט באמצעות הקונצרן ברשת המזון שופרסל, בחברת הסלולר סלקום ובחברת התעופה ישראייר.
באוקטובר 2018 החל לרצות את עונשו בכלא מעשיהו ברמלה בגין הרצת מניות. הוא שוכן באגף 10 שנבנה בשעתו לקראת כניסתו לכלא של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט. בהמשך ריצו בו את עונשיהם האסירים המפורסמים ביותר, בהם הנשיא לשעבר משה קצב, הרב הראשי יונה מצגר והזמר קובי פרץ.
דנקנר נכנס לכלא אחרי שבית המשפט העליון דחה את ערעורו והחמיר את עונשו משנתיים לשלוש. שופטי העליון אימצו את הכרעת בית המשפט המחוזי כי דנקנר אשם מעבר לספק סביר.