שתף קטע נבחר
 

ישר מהתנור: פורטובלו ממולאות בגבינה

חן לוינשטיין עם מנה ממש קלילה להכנה עם פטריות וגבינה, שילדים אוהבים ושמתאימה גם לאירוח. בתיאבון!

בשיתוף תנובה

 

הפקה: אינטרוויזיה / y-productions

הפקה: אינטרוויזיה / y-productions

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מצרכים

• 6 פטריות פורטובלו גדולות ללא הרגליים

• ‏20 עגבניות שרי

• ‏5-4 כפות שמן זית

• מלח

• פלפל

• עלים מ-3 ענפי טימין (לא חובה)

• ‏2 שיני שום כתושות (לא חובה)

• ‏150 גרם גבינה חצי קשה חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ

 

פטריות ממולאות (צילום: צילום: אינטרוויזיה)
פטריות ממולאות(צילום: צילום: אינטרוויזיה)

 

אופן הכנה 

‏• מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

‏• מסדרים עגבניות בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ותימין.

 

1. צולים את העגבניות כ-20 דקות ומוציאים מהתנור. מעלים את הטמפ' בתנור ל-190 מעלות. מתבלים את העגבניות בשום כתוש.

‏2. מסדרים פטריות בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. מניחים בתוך כל פטרייה כמה קוביות גבינה חצי קשה וכמה עגבניות שרי צלויות. מתבלים במעט שמן זית.

3. צולים כ-15 דקות עד שהגבינה חמה ומבעבעת.

4. מגישים חם.

 

בשיתוף תנובה




 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: צילום: אינטרוויזיה
פטריות ממולאות בגבינה
צילום: צילום: אינטרוויזיה
מומלצים