ישר מהתנור: פורטובלו ממולאות בגבינה
חן לוינשטיין עם מנה ממש קלילה להכנה עם פטריות וגבינה, שילדים אוהבים ושמתאימה גם לאירוח. בתיאבון!
בשיתוף תנובה
הפקה: אינטרוויזיה / y-productions
מצרכים
• 6 פטריות פורטובלו גדולות ללא הרגליים
• 20 עגבניות שרי
• 5-4 כפות שמן זית
• מלח
• פלפל
• עלים מ-3 ענפי טימין (לא חובה)
• 2 שיני שום כתושות (לא חובה)
• 150 גרם גבינה חצי קשה חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ
אופן הכנה
• מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
• מסדרים עגבניות בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ותימין.
1. צולים את העגבניות כ-20 דקות ומוציאים מהתנור. מעלים את הטמפ' בתנור ל-190 מעלות. מתבלים את העגבניות בשום כתוש.
2. מסדרים פטריות בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. מניחים בתוך כל פטרייה כמה קוביות גבינה חצי קשה וכמה עגבניות שרי צלויות. מתבלים במעט שמן זית.
3. צולים כ-15 דקות עד שהגבינה חמה ומבעבעת.
4. מגישים חם.
מומלצים