מה ומי במיאמי
![](https://www.ynet.co.il/images/ynet_manual_bullet.png)
אייל ג'מילי-הולצקר, הוא אחד מצלמי האוכל ויוצרי התוכן הנחשבים והמוערכים ביותר בעולם, יש לו רזומה מרשים של קמפיינים גדולים. צילם עבור אינספור מסעדות יוקרה וכמו כן את מתכוני הוידאו הכי נחשבים עבור מותגי ענק כגון: חברת שטראוס, תנובה, משק צוריאל ועוד. אייל צילם פרויקטים עם רוב זוכי מאסטר שף: תום פרנץ, נוף עתאמנה אסמאעיל ועם השף פרנק אזולי מתוכנית "משחקי השף". גם בארה"ב הוא יצר קמפיינים עבור חברות בעלות שם בינלאומי, כמו חברת החרדל העולמית "Maille", וחברת הסירים "Le Creuset". אייל ג'מילי-הולצקר (42) נולד בחדרה והתחיל לצלם בשנת 1993 כצלם וידאו צבאי ביחידת ניסויים של חיל החימוש. לאחר השרות הצבאי למד עיצוב תעשייתי, ב"בצלאל" בירושלים. לאחר הלימודים החליט להתמקד באהבתו לצילום. אייל צילם נושאים שעניינו אותו כגון: וידאודנס, קליפים לזמרים ולהקות מוכרים אולם את אהבתו לצילום מזון קיבל בזכות אשתו שני.
הרעיה שני, במקצועה הינה סטייליסטית מזון שהביאה לו את הרעיון להתמקד ולחקור לעומק את הנישה המיוחדת הזו, וכך נולדה חברת התוכן שיצרו Foo-Food.com. אייל זיהה את הצורך לתוכן וידאו המהווה את עיקר הפעילות השיווקית של מותגי המובילים. כשהיה בשיא ההצלחה בישראל, הוא קיבל מארה"ב את ויזת האמנים המצטיינים (1O) והחליט לעזוב הכל וללכת אל הלא נודע ולהתחיל הכל מהתחלה. אייל הגיע לטמפה פלורידה עם משפחתו ומאז הוא טס ברחבי ארה"ב ואירופה לפרויקטים קולינריים בתחום המזון. בימים אלה הוא עסוק במסע לקידום ספרו הראשון בחו"ל הנקרא:
Photography by Eyal Gamili Food
את סוד ההצלחה שלו הוא זוקף לעובדה כי הוא אוהב את מה שהוא עושה והוא מעיד "אני יודע להעביר לצופה פרמטרים אמורפיים חושיים ישירות למוח כגון טעם וריח." הוא נוהג לטעום קלות מהמנות אותן הוא מצלם, כדי להיחשף לטעמים, ריחות, אנשים ומקומות חדשים. אך הוא לא מוותר על האוכל של אישתו, אותו אני אוהב ומשבח.
לשאלה: איזה סוג של אוכל לא מצטלם טוב? מה הכי קשה לצלם ואיך מתגברים על זה? הוא השיב: "כאשר מצלמים דוגמנית, יש צוות שלם של אנשי מקצוע כגון: מעצב שיער, מאפרת, סטייליסט אשר דואגים לנראות. כנ"ל לגבי אוכל, שילוב של סטייליסט מזון, עם שף מוכשר יוצרים מנה יפה, כל מה שנשאר הוא לצלם נכון עם תאורה מתאימה וציוד מתאים וכמובן ידע וכישרון אותם לא רוכשים ביום אחד." המסעדה החביבה עליו ביותר, שם גם צילם, הינה מסעדת TABOON"" בניו יורק בניצוחו של שף 'Efi Naon' שם נחשף לטעמים מדהימים שהזכירו לו את הבית, את ישראל. לשאלת הסיכום: עם איזה שף היית ממש רוצה לעבוד? מיהר והשיב: "אין לי העדפה מיוחדת. שף בנפרד מעבודתו הוא קודם כל בן אדם, והמנה אותה הוא יוצר מכילה בתוכה את עצמו. אני אוהב לפגוש אנשים חדשים ולהגיע למקומות ותרבויות מרתקות".
![](https://www.ynet.co.il/images/ynet_manual_bullet.png)
אחרי חופשת הקיץ שבו חברי הפרלמנטים השונים למפגשים השיגרתיים"
"פרלמנט בוקה" מזמין אתכם למפגש קליל ומהנה עם רונן קינן בנושא ״ארבע ההסכמות״, מפגש אשר יפתח למשתתפים בו צוהר לטכניקותNLP - טכניקת מכירות, טקטיקת שיווק, יצירת התניה, לתת כדי לקבל, יצירת איום ותגמול סמוי, וגילוי טפח מסודות השכנוע. המפגש יערך ביום ראשון, ה-12 באוגוסט ב "Embassy Suites" בבוקה ראטון. פתיחת דלתות בשעה 7:30בערב.
![](https://www.ynet.co.il/images/ynet_manual_bullet.png)
![](https://www.ynet.co.il/images/ynet_manual_bullet.png)
![](https://www.ynet.co.il/images/ynet_manual_bullet.png)
![](https://images1.ynet.co.il/PicServer5/2018/08/09/8708161/sm-mm.jpg)