עם בשר ועגבניות: פסטה פפרדלה בולונז
פסטה, בשר, בצל, עגבניות, שום ושמן זית. השף יניב פרטוש-תמיר במתכון לפסטה פפרדלה בולונז
פסטה פפרדלה בולונז
חומרים:
500 גרם פסטה פפרדלה ברילה
4-5 שיני שום שלמות
1 בצל לבן קצוץ דק
2-3 כפות שמן זית
1 ק"ג בשר עגל טחון
3-4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות בנוניות
מלח
פלפל גרוס
עלי אורגנו טריים
לעוד מתכוני פסטה :
בול לחורף: מרק רטטוי צבעוני עם פוזילי
סלט פוזילי עם בטטה וצנוברים מהיר להכנה וטעים: קנלוני במילוי בולונזאופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל כ-3-4 דקות עד לשקיפות. מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה-שתיים.
2. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים, עד שהתערובת מאבדת את צבעה והופכת לפירורית. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל 3-4 דקות נוספות,
3. ממלחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים את עלי האורגנו הטריים. מעבירים את הפסטה המבושלת לקערה, ועליה יוצקים את תערובת הבולונז. מגישים מיד.
באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר ל"ברילה"
פורסם לראשונה 12/12/2013 20:38
![](/images/letter.png)
![](/images/arrow.jpg)
מומלצים