שתף קטע נבחר

עם בשר ועגבניות: פסטה פפרדלה בולונז

פסטה, בשר, בצל, עגבניות, שום ושמן זית. השף יניב פרטוש-תמיר במתכון לפסטה פפרדלה בולונז

פסטה פפרדלה בולונז

 

חומרים:

500 גרם פסטה פפרדלה ברילה

4-5 שיני שום שלמות

1 בצל לבן קצוץ דק

2-3 כפות שמן זית

1 ק"ג בשר עגל טחון

3-4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות בנוניות

מלח

פלפל גרוס

עלי אורגנו טריים

 

לעוד מתכוני פסטה :

בול לחורף: מרק רטטוי צבעוני עם פוזילי

סלט פוזילי עם בטטה וצנוברים

מהיר להכנה וטעים: קנלוני במילוי בולונז

  

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל כ-3-4 דקות עד לשקיפות. מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה-שתיים.

 

2. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים, עד שהתערובת מאבדת את צבעה והופכת לפירורית. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל 3-4 דקות נוספות,

 

3. ממלחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים את עלי האורגנו הטריים. מעבירים את הפסטה המבושלת לקערה, ועליה יוצקים את תערובת הבולונז. מגישים מיד.

 

באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר ל"ברילה"


פורסם לראשונה 12/12/2013 20:38

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים