שתף קטע נבחר
 

בקלי קלות: ספגטי עם ברוקולי ועגבניות

מנה חמה וטעימה שיכולה לשמש גם כסלט נפלא עם ספגטי, עגבניות, גבינה וגם ברוקולי. ניתן להחליף את הגבינה בפסטרמה או נקניק טוב כדי לקבל מנה בשרית טעימה וכשרה

ספגטי ברילה, עם ברוקולי וגבינה איטלקית

 

ספגטי עם ברוקולי וגבינה    (הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין, צילום: ירון אורבך עריכה: יואב גרשון)

ספגטי עם ברוקולי וגבינה    (הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין, צילום: ירון אורבך עריכה: יואב גרשון)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מצרכים:

1 חבילה ספגטי מספר 5 ברילה, מבושל לפי הוראות היצרן

2 גבעולי ברוקולי טרי מופרדים לפרחים קטנים וחלוטים במים רותחים ל-5 דקות

(ניתן להמיר בשקית ברוקולי קפוא 400 גרם - ולחלוט לדקה או שתיים במים רותחים)

10 שיני שום פרוסות

2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לחצאים

200 גרם שקדים פרוסים מולבנים, קלויים

150 גרם פרמזן "מקולפת" בקולפן ירקות

1/4 כוס שמן זית

מעט מלח גס

 

אופן ההכנה:

1. מטגנים במעט שמן זית את פרוסות השום עד להזהבה, מוסיפים את פרחי הברוקולי וממשיכים לטגן כ- 2-3 דקות.

 

2. מוסיפים את עגבניות השרי והספגטי המבושל, ומתבלים במלח גס, מערבבים, טועמים ומשפרים טעם.

 

3. מעבירים לקערת הגשה, ומפזרים מעל את השקדים הקלויים וקילופי גבינת פרמזן.

 

הידעתם?

ניתן להחליף את גבינת הפרמזן ברצועות דקות של פסטרמה או נקניק טוב, לקבלת מנה בשרית כשרה. המנה מצוינת להגשה גם כמנה חמה וגם כסלט פסטה קר.

 

לעוד מתכוני פסטה :

בול לחורף: מרק רטטוי צבעוני עם פוזילי

סלט פוזילי עם בטטה וצנוברים

מהיר להכנה וטעים: קנלוני במילוי בולונז

 

המתכון הוכן על-ידי השף יניב פרטוש-תמיר, "ברילה"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון אורבך
ספגטי עם ברוקולי וגבינה
צילום: ירון אורבך
מומלצים