|
|
|
2. יוסי אסרף- אחלה שף- ישר כוח
יוסי בן אודיס , |
ת"א |
|
(04.05.06) |
כל הכבוד לך יוסי............... ישר כוח ותמשיך להתפתח ולהוציא לקוחות מאושרים ממעשה ידיך
|
|
|
כאחד שכבר עשה סטייק אחד או שניים על האש ( בערך כל יום שישי בערב לארוחת הערב המישפחתית ) המלצה חמה לסטייק מדיום - שבעצם רק כך אפשר להנות מסטייק משובח או כמובן מדיום ריר -
לאחר שעשיתם את כל הנחוץ לגבי הדלקת הגריל , שימו את הבשר על החלק החם של הגריל ואל תיגעו בו עד אשר תראו שמיצי הבשר עולים למעלה, הניחו לו עוד כ 15-30 שניות והיפכו אותו לצד שיני כאשר המיצים עלו גם מצד שיני הוציאו אותו לצלחת ותהנו מבשר רך ומשובך...
הכותב הוא דרום אמריקאי , אורוגוואי, שכבר עשה מספר סטיקים בחייו .
תהנו.
|
|
|
4. בשר מיושן ב"מיטשוס" קצרין
קרניבור , |
תל אביב |
|
(04.05.06) |
היחידי בארץ שהגיע לרמה של יישון בשר
ברמה בינלאומית מבקר במרעה טבעי ברמת הגולן . כל סוגי הסטקים כמו בחו"ל
רק שאצלנו בארץ !!!
טעם מדהים לאנשים שמבינים בבשר .
T-BON . ראמפ סטק . ריפ סטק . אנטריקוט .
מסעדת קצבים אמיתית !!!!!!!
|
|
|
5. כמו הסטייקים בארגנטינה!!!!!!!!!
|
|
|
6. מישל, אתה תשלם על זה ביוקר...
פעם אחר פעם דפקת לי ת'דיאטה.
פעם זה עם "השקשוקה של YNET"
פעם נוספת איך עושים ממחשב מנגל.
כעת הכתבה הזו.
הלו, בן אדם, תתחשב!!! : )
|
|
|
7. השתתפתי פעם בסדנא מצויינת בנושא סטייקים ואוכל בכלל - ממליץ!
זה בחור נחמד מאוד ומצחיק בשם יורם, עשה לנו ביתספר על אוכל והיה ממש טעים.
אני ממליץ.
http://www.meetthemeat.com
|
|
|
8. צריך עזרה- איך קוראים לאנטריקוט בארהב?
|
|
|
9. ל 8 - פריים ריבס - ועדיף עם העצם
|
|
|
|
|
11. ביסטקה אלה פיורנטינה Bistecca alla Fiorentina
משה , |
רמת השופט |
|
(04.05.06) |
אתם מוזמנים להנות ולהוסיף מידע על :
ביסטקה אלה פיורנטינה Bistecca alla Fiorentina נתח בשר מעולה המקובל באיטליה . ראשית בחירת הנתח ( לפחות 800 גרם ) אחריכן עיבודו ולבסוף הכנתו .
לאחרונה הייתי עם קבוצה מענינת בטוסקנה ועכשיו חד משמעית בחרנו מלבד דריו היכן ניתן לקבל את הטוב ביותר .
גם בארץ ניתן להשיג איכות כזו ולא יקר 110 שח' לקילו .
אשמח לשתף במידע נוסף כולל עישון בשר בדרך טבעית וכמובן לקבל מכם מידע
פרטים נוספים ב- www.Italy-Vacation.com
|
|
|
בארה"ב אומרים
antrikot come here please!
|
|
|
|
|
14. ל - 4 קצרין קצת רחוק אבל אני מזמין בשר מיושן מהם.....
למי שבאמת קצרין קצת רחוקה אני ממליץ עליהם
http://www.para-para.co.il
|
|
|
15. הבעיה בארץ היא לא איך אלא הבשר עצמו
לא מצאתי קצב שיתן לי בשר טוב לסטייק כמובן חוץ מפילה, וניסיתי הרבה,
למסעדות הם משתדלים ולעקרת הבית מוכרים מסטיק אפילו כשהוא כמעט נא,
|
|
|
|
|
אל תלחץ - יש אצלכם בשר בשפע
נסה גם - Delmonico
|
|
|
18. ל"עצם הקטנה" קוראים חוליה
ככל שהחוליה באה מאזור נמוך יותר, היא גדולה יותר. אם רואים צלע מחוברת - זה לא T-bone.
|
|
|
אנטריקוט = Entrecote.
האמריקאים מעדיפים סינטה (Sirloin) או פילה (Filet).
לא הייתי בהרבה מסעדות שמגישות אנטריקוטים בארה"ב.
|
|
|
מה שחשוב לא לשים את הסטייק קרוב מידי לפחמים,
תפסיקו לשרוף את הבשר.
|
|
|
21. פורטרהאוס - יופי של מסעדה
קשה לי שלא לפרגן, באמצע שום מקום בצומת קדימה-צורן נפתחה בשקט בשקט המסעדה הזו והיא מצויינת לאוהבי בשר. איזה כיף לנו שיש כזו באיזור!!
|
|
|
22. נכון! עבדתי איתו
אייל , |
פסטיס,ת"א |
|
(04.05.06) |
כתבה מצויינת, שמעתי רק דברים טובים על הפורטרהאוס ואני מת לאכול שם. בהצלחה!
|
|
|
23. ENTRECOTE # 8
Rib Steak , |
St. Michael |
|
(04.05.06) |
ENTRECOTE
'Entrecote' means 'between the ribs' and refers to a steak cut from the rib section of beef, specifically between the ninth and eleventh ribs. In the U.S. this would be called a rib steak. The term is sometimes used incorrectly to refer to a strip steak.
|
|
|
24. אין, אבל אין, כמו הבשר של צ'ה גריל!!!
|
|
|
25. אתה צודק ב 100% יצא לי לאכול אצלם.
|
|
|
26. rib eye נקרא אנטריקוט
|
|
|
27. פורטהוס בישראל ? האאאא האאאא
ובכן אכן זה קוראים לזה פורט הוס זה נראה כמו הצרות שלי וזה מגוכח אפילו לדון בעניין.
TBON עוד אפשר לקבל באיזה שהיא צורה מגוכחת. פורטהוס? זאת אומרת חיתןך ש דומה. אבל דבר ראשון כל מי שמזמין םורטהואס מתכוון לאנגוס. ואנגוס אין בישראל.
או שמתכוונים לUSDA 5 שזה גם כן אין בישראל.
חוץ מזה מתכוונים לנתח במשקל של 1.5 בערך....ולא לכמה מאות גרם בודדים.
חוץ מזה אין לא באירופה לא בצורפת לא ביגוסלביה לא באפריקה לא בדרום אמריקה לא בשום מקום אין סטיקים כמו הסטיקים של פיטר לוגר, אולד המפסטד, הסטיק הוס במיססיפי ועוד בערך 50 מסעדות בארה"ב זה כמו שאין קובו מחוץ ליפן. אין מדובר בהונאה צרכנית וחבל על הזמן (כותב שורות אלו נסע לבני דרור איך ששמע על הדבר הזה וקיבל התקפת צחוק קשה .....)
אגב זה מצחיק וזמכיר גם את המקומות שמציעים פרימריב......אפילו בארה"ב יש למלש כל אחד מכיר בווגאס שלטים "פרימ ריב USDA APPROVED (רק לא מציינים איזה דרגה....) ב6 דולאר...זה לא פרימ ריב זה לא היה לא יהיה וגם המקום המגוכח הזה יוכל להמשיך לחיות רק עם לקוחות שלא טעמו את הדבר האמיתי....
יום טוב
|
|
|
why is The term strip steak is incorrectly ?
|
|
|
29. לגלית 16, כשלא יודעים עדיף לשתוק. סירלון זה סינטה.
|
|
|
30. איך נקראת הפקניה" הברזילאית בעברית?
| |