אוכל  טעם החיים
בי"ס לסטייקים: טי-בון, פורטרהאוס ומה שבינהם
מישל דור
פורסם: 04.05.06, 13:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-71 דיונים
61. למתעניינים בעישון בשר
ששון   (21.12.06)
אתר עם הרבה מידע על עישון בשר. ניתן להזמין גם מתקני עישון איכותיים. www.meat-smoker.co.il
62. ל51 - פיקאניה
אלון ,   תל אביב   (08.07.07)
פיקאניה זה חלק שקוראים לו בעברית שייטל (שפיץ שייטל או כנף העוקץ) אך שייטל בקיצור ולעניין. וזה בשר מדהים!!! סחטיין! מתאים לסטייק - מעולההההה וגם המבורגר!
63. To 27, you can get Angus at Dixie Grill
SYD   (22.08.07)
in tel-aviv, and you can get Kubo outside of japan, Australia for example, and you can get great steaks pretty much anywhere in the world
64. ביקורת
אבי ,   חיפה   (25.08.07)
אכלנו מס' אנשים במסעדה ונחלנו אכזבה קשה. הסטייקים היו מתחת לכל ביקורת פשוט נורא.
65. כלקוח קבועה במיטשוס
מוטי ,   צפון   (06.10.07)
כלקוח קבוע במיטשוס אני מסכים עם כל מילה. הסטייקים מהטובים שאכלתי ואכלתי הרבה. בכלל ברמת הגולן ובאזור ראש פינה התפתחה תרבות בשרים שלא הייתה קיימת בעבר. נפתחו מספר קצביות מקצועיות(מחניים,נוב,דוריס וכדו)ומסעדות איכותיות שאינן נופלות מהטובות במרכז. מומלצות:מיטשוס,הטחנה,הבוקרים במרום גולן.
66. לא להכנס
שלמה ,   נתניה   (22.01.08)
נסעתי במיוחד חשבתי שאם יהיה כמו בכתבה. אהיה מרוצה.בפועל מסעדה עם מזון בינוני הובטח בתפריט נתח של אנטריקוט במשקל של 300 גרם בפועל הנתח היה קטן ב 100 גרם לפנייתי מדוע זה קורה נענתי ע"י המלצרית שהיא תבדוק ואכן לא היה לה הסבר רק שהיא מצטערת .לבעל המסעדה לא היה מה להגיד ...פשוט רמאים לא אכנס לשם יותר.אפילו לא יתעלו על עצמם עם פיצוי סימלי.....לא מומלץ להכנס ולהתאכזב
67. בשר מהמן חוויה איכותי
יורי ,   תל אביב   (19.02.08)
יש במסעדה שילוב של מוצר וטיפול מצויין , יישון איכותיי וקיצוב נכון וגם השירות איכותי מבין ונכון . תפסיקו להתקשקש בשטויות ! תלמדו לפרגן אני הייתי שם הרבה פעמים למרות הנסיעה ! שווה למי שמבין ומי שלא שיאכל שיפודים , חבל על הכסף שלו ועל המוצר
68. ??
Yaki ,   Los Angeles   (19.03.08)
every steak house in the US has RIBEYE. there a rare chance to enter into a solid steakhouse that doesnt offer it. check ur info again, i live here and eat it everywhere.
69. ur wrong
Yaki ,   LA   (19.03.08)
prime rib is not a piece, its the ribeye section before its cut into into individual sections to become ribeye steaks. aprime rib is traditionally cooked in a special roasting overn and served cut "table side
70. ביסטקה אללא פיורנטינה
Business ,   רמת השופט   (30.03.08)
הסטק המשובח הזה הנו סטק איטלקי מסורתי משקלו בדר'כ בין 800 ל1200 גרם הנתח נלקח מבקר מסוג קיאניאנה בדר'כ אך גם מבקר טרי בארץ התוצאה משובחת לאחר יישון לא ארוך . את כל הפרטים על הנתח המשובח אפשר למצוא ב- http://www.italy-vacation.com/pages/index.php?page_id=98 באיטלקית- Bistecca alla Fiorentina לחיכי הוא מצוין יותר מהניו יורקר ומה- פילה מיניון המשובחים באיטליה את הביסטקה המשובח ביותר , אני נהנה לאכול אצל שף מססימו במרצ'יאנו . אצלו ואצל אחרים למדתי משך השנים להכינו והתוצאה .... לאחר ניסיון רב טובה יותר אשמח לקבל צילומים ומידע כיצד אתם עושים זאת . רק אהבה . איזנמן info@italy-vacation.com http://www.italy-vacation.com/pages/index.php?page_id=98
71. תיקון
סלים ,   יפו   (14.05.11)
פיקאניה זה שפיץ שך ולא שייטל
תגובות קודמות
חזרה לכתבה