|
|
|
32. למה צריך להתעצבן מחלבון ? ויותר מדי חלמונים זה לא בריא!
פרופסור שקשוקה |
|
|
(07.11.08) |
הטיפ שלי אליכם, לעשות אותה פשוטה וטעימה בלי כל הבטטות ושאר מני ברנז'ה...
|
|
|
33. וואי וואי אני רעבה לשקשוקה בחצי לחם שחור קריספי
|
|
|
34. I miss home now
mark , |
philadelphia |
|
(07.11.08) |
looks absolutely amazing!!!
|
|
|
|
|
36. "עדם חוט" (ביצי דגים) חבלז. אין על הטוניסאים. עדה מושלמת
טוניסאי אבן שושן |
|
|
(07.11.08) |
איזה אוכל איזה. מי יכול להתחרות בעדה המקסימה הזו?
אף אחד...והחריימ'ה שלהם ומה לא..הכל הכל. אנשים נימוסיים מדהימים ....
|
|
|
37. ל-11 שקשוקה מצוינת לדיאטה
עגבניות, ביצה ופרוסת לחם אחת + סלט זה מצוין ודיאטטי. בדיאטה לא מפסיקים לאכול אלא אוכלים אוכל דל קלוריות ושומן
|
|
|
אתה שמרן כמו עובדיה יוסף.
רוצה תעשה, לא רוצה, תעזוב אותנו בשקט.
יופי של כתבה ויופי של רעיונות לגיוון הטעם.
כן ירבו
|
|
|
39. WOW איזה דיכאון , אני והמיקרוגל חברים טובים.
אפשר שקשוקה במיקרו |
|
|
(07.11.08) |
|
|
|
הרבה ירקות, קצת שמן זית ביצה אחת.
דיאטטי מאוד.
רק להיזהר בלחם
|
|
|
41. "ביצי חופש אורגניות " WTF שם 1000$ אם מישהו
מצליח להבדיל בטעם , |
בינן לבי "סתם" |
|
(07.11.08) |
כולל השף המדופלם,חוץ מזה פפריקה זה תבלין הונגרי מה זה פפריקה מרוקאית?
|
|
|
42. טוב, אז מה זה בוטרדו?
|
|
|
43. לי בא שרפי כהן יבוא להכין לי שקשוקה
|
|
|
44. thank you
hagay , |
china beijing |
|
(07.11.08) |
thank you very mach refi cohen and also to ynet that helps me alot
the food here is tasty but not many people know that food in china is not very clean so i coock at home a lot
|
|
|
רפי צודק ששקשוקה על בסיס חלמונים בלבד זה הכי טעים, החלבונים בשקשוקה פשוט מבעסים. אני מוסיפה גם רצועות פלפלים אדומים וצהובים וגם קצת פפריקה מעושנת. ודווקא כן מתחילה מבצל +שום ולא רק שום.
|
|
|
I suggest you get a glass of water and relax.
Free range eggs don't cost 1000$, not even here in the Gola. If you know someone who knows someone who has chickens, try and you won't be disappointed.
And about Paprika: The name is Hungarian but the spice is not. The Hungarians derived the name from their language for "Turkish Pepper". Yes! the Hungarians got it from the Turkish occupation. And guess what, the Moroccans got it from the Turks too.
So go to the nearest spice stand in the nearest market place and ask for Moroccan paprika. It is more oily than the dry stuff you get in a plastic package in the supermarket. It taste better too.
|
|
|
47. GOD BLESS SHAKSHUKA
yaron pascal , |
liverpool |
|
(07.11.08) |
AND GOD BLESS THIS CHEF COHEN..I WISH YOU A LONG LIFE MAN. THE PICTURES ARE AMAZING.YOU MADE ME COME CLOSER TO THE SCREEN AND SMELL :) AMAZING SOUVENIRS FROM HOME AND THE GOOD OLD DAYS IN ISRAEL
YARON PASCAL
|
|
|
48. די כבר!! התותח הזה הורג אותי כל סופ"ש!!!
|
|
|
49. מאז שהכנתי מטבוחה
חייבת לנסות בהקדם |
|
|
(07.11.08) |
לפי המתכון שלו בתכנית שום פלפל ושמן זית אני מכינה אותה כל הזמן. תענוג. תודה.
|
|
|
50. ל-12 בוטרדו זה מאכל תורכי מביצי דגים מעדן חבל"ז רק בסטדרו
לא מכיר את זה!! , |
Uzul Aysiktirbok |
|
(07.11.08) |
/Δ/ \Δ/ \Δ\
|
|
|
51. ל-14 ילדים זה נכס משקיעים ומרוויחים בגדול שיהיו רק בריאים
ונזכה לנחת מהם !! , |
אבא תאילנדי |
|
(07.11.08) |
תמסרי ד"ש לילד מאיש אחד שאוהב ילדים.
}{
/Δ/ \Δ/ \Δ\
|
|
|
52. איזה תור בביצים בסופר אחרי הכתבה לא נשאר כמעט כלום
תעמיס קרטון ביצים , |
סופרסל |
|
(07.11.08) |
|
|
|
יש דברים שכמה שלא תבחש אותם פשוט צריכים את הזמן שלהם....
תופס לגבי הכל בחיים
אחלה מתכונים!!!
|
|
|
|
|
55. נהייתי רעב לשקשוקה! אחלה כתבה!!!
|
|
|
56. ל- 42, בוטרדו זה ביצי דגים מיובשות
|
|
|
57. שקשוקה אסלית היא מהמטבח הטריפולטאי ולא הטוניסאי!!!
טריפולטאית , |
באר שבע |
|
(07.11.08) |
|
|
|
58. חחח.. ריחות שהאיטלקים לא שמעו עליהם?
האיטלקים הם אלופים בריחות, טעמים וצבעים. לא תלמד אותם כלום עם השקשוקה העלובה שלך
|
|
|
59. דיי כבר נמאסת !!!! בגללך אני כל כך רוצה שקשוקה עכשיו :-((
ירון , |
איפה מוצאים |
|
(07.11.08) |
|
|
|
60. סוף,סוף ,מודים שאין בצל בשקשוקה,רק שום!!!!
הרצל , |
לוס אנג'לס |
|
(07.11.08) |
| |