|
יבוא יום וזה ייחשב למעדן פופולרי!!!!!!
|
|
|
2. המאכל מספר אחד שלי בחגים!
המאכל הנדיר והאהוב עליי.... איך שאמא שלי מכינה אותו... ממממ....
|
|
|
3. מה פתאום רגל קרושה בקייץ ?!
|
|
|
4. אחד המאכלים המעולים שיש!!!
אורי , |
תל אביב |
|
(03.09.09) |
אני לא חושב שצריך להתקבע על סוג אוכל אחד, אפשר להנות מרגל קרושה, חריימה, סבזי של פרסים, קובה וכו'....
מת על רגל קרושה.
|
|
|
5. פאר המטבח האשכנזי/פולני - עלוב ומגוחך...לא התפתחם בתחום זה
וגם לא בעוד תחומים.. |
|
|
(03.09.09) |
|
|
|
6. זה נשמע ונראה מזעזע ביותר.
|
|
|
7. תגובות שליליות נפסלות ! למה ??? כנסו ....
מרים , |
תל - אביב |
|
(03.09.09) |
תגובות שליליות נפסלות , - כאילו אי - אהבת רגל קרושה פוגע בבטחון מדינת ישראל !!! איפה חופש הביטוי ??? לאן הגענו ??? בושה .
|
|
|
8. אין ולא יהיה שום דבר מנצח ברגל קרושה!!!
|
|
|
9. למה אין שום במתכון?
ניסן , |
גליל עליון |
|
(03.09.09) |
בלי הרבה שום ה"רגל קרושה" לא שווה כלום. אצלנו מבשלים גם נתח קטן של שריר בטן ומפוררים אותו לתבנית, מגישים עם הרבה מיץ לימון ופרוסות עבות של לחם לבן טרי.
|
|
|
יש להוסיף שני בצלים גדולים וארבעה גזרים. אחרת המקפא הזה יצא דלוח וחסר טעם לחלוטין.
שעתיים וחצי לא מספיקים לבשל את העצמות עם בשר הבקר. אחד הסודות של הרגל הקרושה הוא הבישול הארוך! לפחות כפול זמן.
|
|
|
אישית, הייתי מתחיל מהחלק השני - מהמשפט ''אמא שלי, שמכינה רגל קרושה...''
החלק הראשון של הכתבה ממש מיותר, מסובבים את הגב, נעלבים, סולדים, טעמי מסורת וכשרות...כל זה רק מקלקל את התיאבון.
|
|
|
|
|
|
|
14. בלוטות הטעם התעוררו בשמחה
רק למראה התמונות. כמה זכרונות מבית אמא, הטעם, הריח, מממממממממ.. היו היתה מסעדה רומנית קרוב לביתי, שם מידי סוף שבוע רגל-קרושה היתה המנה הקבועה והמשגעת שלי.
עשית לי חשק לנסות, ואפילו המשפחה לא תשתגע, {אולי} ,אני אעשה על פי המתכון המוצלח. תודה ענקית
|
|
|
אוכל צריך להיות לא רק טעים הוא צריך להיות גם נעים לעין ואין מה לעשות הדבר הזה נראה כמו נזלת יבשה אז אין מצב שזה מתקרב לפה שלי
|
|
|
16. אם רוצים שזה יהיה יותר טעים צריך ראש של שום.
ינקו מירל , |
אשקלון |
|
(03.09.09) |
|
|
|
17. מה עם השערות???? לא לשכוח להוריד לפני הבישול!!!
לא לשכוח להוריד את השערות מהרגליים לפני הבישול... זה לא מובן מאליו למי שלא הכין מעולם רגל קרושה.
|
|
|
תקרבי לפה שלך משהו אחר יותר טעים, אני יכולה להמליץ לך. על אוכל לא אומרים מגעיל-איכס.
|
|
|
תודה על המתכון , לי יש בעיה עם כמות הנוזלים שצריכה להשאר , הקריש יוצא לי קשה . אודה על הנחיות .
|
|
|
מתכון חביב ונכון.
רגל קרושה אינה מאכל יהודי בלבד. בכל ארופה יש וריאציות של מאכלים רוטטים. מבשר ומדגים. בגרמניה שמם . SUELZE
רק ישמור השם עושים הגרמנים את הרטיטה מבשר הראש והרגליים של החזיר.
לרגל היהודית ניתן להוסיף גם רגלי עוף. ונכון גם גזרים ובצלים
גם פה חלוקות הדעות לגבי הרוטט. חלק גנובים על זה כמוני, וחלק נגעלים. בהתבוננות אובייקטיבית גם לפול חומוס יש דמיון רב לקלקול קיבה וסלט חצילים נראה כמו תערובת בטון. אין כמו בשבת בבוקר גחנון ואחר כך רגל קרושה ובצהרים קוסקוס.
תרבחו ותסעדו
|
|
|
21. הייתי מחליף למנה את השם
השם של המנה: "רגל קרושה" לא נשמע מגרה וקצת חבל.
אפשר לקרוא למנה - רטיט דמעה בתוך עיני (סתם רעיון...)
|
|
|
מי שמכיר אותי יודע,איתי לא מתווכחים על טיב הבישול. ויסלחו לי כל אלו שפרסמו את המתכון. רגל קרושה שמה אומר הכל, קמצנים מכינים רגל קרושה מעצמות רגל, ומהיכן לוקחים את בשר הרגל,??????? באם תבקשו את המתכון היהודי האורגינלי, תפנו אלי
|
|
|
ניסיתי גידים של עגל , יצא אחלה
|
|
|
24. המאכל הדוחה ביותר עלי אדמות
העונש של כל האשכנזים באשר הם.
|
|
|
25. יש בדיחה דומה על בית מרקחת
אדם נכנס לבית מרקחת ומבקש משהו נגד כאבי גב. הרוקח עונה: "יש לי בן גיי" "מצידי הבן שלך יכול להז***ן בת*ת כמה שהוא רוצה", עונה הלקוח בזעם, "אבל מה עם כאבי הגב שלי?"
|
|
|
26. לימון? איזה קטע! אצל יהודי רוסיה אוכלים את זה עם חרוסת
|
|
|
27. ליז, לא חרוסת, אלא חזרת ☺
|
|
|
28. מי שאוכל רגל קרושה במשך 100 שנה, חי הרבה זמן.
|
|
|
29. יש לי חבר חולה על רגל קרושה וגפילטע פיש,את הג'לי של הגפילטע
שותה בכוס והוא לא , |
פולני !! איכססססססס |
|
(03.09.09) |
|
|
|
30. כמה מים ,לדייק!!!!!!!(כיסוי לא מדוייק)
| |