אוכל
טעם החיים
סיר שמח - רותי קינן
כרובית - לבשל או לא לבשל?
רותי קינן
פורסם: 17.12.09, 10:39
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 71 תגובות ב-34 דיונים
31. לא קיבלתי תשובה אם עדיף לבשל או לא לבשל
(22.12.09)
זה היה אמור להיות הנושא של הכתבה, לא? או שאולי, כרגיל, העורכת נתנה שם לא קשור כי זה נראה לה מושך לקריאה? מה שנקרא עריכה במירעה.
תגובה חדשה
32. אז מה אם יש קצת ריח
תתרו
(03.03.16)
תגובה חדשה
33. עלי העטיף של הכרובית
חוויתי
(24.03.20)
האם אפשר לאכול את עלי העטיף של הכרובית. מבושלים או חי כסלט?
תגובה חדשה
34. אלופה
בקי
(02.02.23)
תודה על השעור המאלף
תגובה חדשה
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה