אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
כרובית - לבשל או לא לבשל?
רותי קינן
פורסם: 17.12.09, 10:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 71 תגובות ב-34 דיונים
31. לא קיבלתי תשובה אם עדיף לבשל או לא לבשל
(22.12.09)
זה היה אמור להיות הנושא של הכתבה, לא? או שאולי, כרגיל, העורכת נתנה שם לא קשור כי זה נראה לה מושך לקריאה? מה שנקרא עריכה במירעה.
32. אז מה אם יש קצת ריח
תתרו   (03.03.16)
33. עלי העטיף של הכרובית
חוויתי   (24.03.20)
האם אפשר לאכול את עלי העטיף של הכרובית. מבושלים או חי כסלט?
34. אלופה
בקי   (02.02.23)
תודה על השעור המאלף
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה