הבצק יצא מאוד צמיגי. קשה לרדד אותו, הוא מתכווץ כל הזמן, וזה מאוד מתסכל. חוץ מזה יצא טעים לאללה... האם למישהו יש טיפ מה לעשות עם הבצק כדי שיהיה קל יותר ללישה???
בצק שהכנתי ויצא מעולה, גם בתנור וגם בטיגון עמוק.. מומלץ!! 3 כוסות קמח- 400 גרם 1/3 כוס שמן 1 כפית מלח כף סוכר ו160 מ"ל מים יוצא מעולה.. בצק קליל וגמיש ונוח מאוד לעבוד איתו.. בהצלחה! ובתאבון.............
הכנתי ויצא לי מלית שמספיקה ל3 פעמים בצק הבשמל לא היה לי ממש משחה והייתי צריכה להוסיף מים הטעם בסך הכל היה טעים אבל נשאר המוןןןן מלית הכנתי פעמיים את הבצק ועוד נשאר לי מלית שהוספתי לה ביצים והכנתי פשטידה ....