אוכל  טעם החיים
בקצב לטיני: אמפנדס בשלוש מליות
דנה אלמוסני
פורסם: 09.03.10, 11:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 116 תגובות ב-69 דיונים
61. אין כמו האנפנדס של אורוגואי!!!
KKK   (10.03.10)

בנמל בדוכן קטן וצפוף עם כסאות בר גבוהים נמצאות האמפנדס הטובים ביותר בעולם, יש בערך20 סוגי מילוי,  יש גם המפנדס מתוקות עם מילוי תפוחים .

הם גדולות ושמנות עם הרבה מילוי לא כמו של הארגנטינאים שחוסכים על המילוי.

 

מאוד שווה!!!

בלי קשר יש אסדו מעולה בנמל והחוויה פשוט מדהימה !!!

62. בצק קשה לעבודה - שאלה..
מעיין ,   מלבורן, אוסטרליה   (11.03.10)
הבצק יצא מאוד צמיגי. קשה לרדד אותו, הוא מתכווץ כל הזמן, וזה מאוד מתסכל.
חוץ מזה יצא טעים לאללה...
האם למישהו יש טיפ מה לעשות עם הבצק כדי שיהיה קל יותר ללישה???
63. יצא לי מעולה!!!!
ליז   (28.07.11)

טיפ: להשתמש במים קרים -בכוס של קפה, או 200 מ"ל

 

ואפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה.

 

עשיתי את המילוי טונה ובעלי הצמחוני מאוד מאוד אהב

64. טיב טעם זה מילה ברוסית בעברית אומרים טוב טעם
קוקו לגמרי   (14.08.11)
ואמפנדס זה פשוט טעים לא חשוב מאיזה עדה..
65. מתכון אחר לבצק מומלץ!
משהו אחר   (08.12.11)
בצק שהכנתי ויצא מעולה, גם בתנור וגם בטיגון עמוק.. מומלץ!!
3 כוסות קמח- 400 גרם
1/3 כוס שמן
1 כפית מלח
כף סוכר
ו160 מ"ל מים
יוצא מעולה.. בצק קליל וגמיש ונוח מאוד לעבוד איתו..
בהצלחה! ובתאבון.............
66. יאממממממי!
גלית ,   ירושלים   (12.12.12)
אמנם לא אפיתי, אלא טיגנתי (בכל זאת, חנוכה...) אבל קצרתי שבחים מפה ועד הודעה חדשה. עשיתי את המילוי עם הטונה. פצצה! תודה לך דנה.
67. אמפנדס בשמל תירס
מעיין   (04.02.18)
הכנתי ויצא לי מלית שמספיקה ל3 פעמים בצק
הבשמל לא היה לי ממש משחה והייתי צריכה להוסיף מים
הטעם בסך הכל היה טעים אבל נשאר המוןןןן מלית
הכנתי פעמיים את הבצק ועוד נשאר לי מלית שהוספתי לה ביצים והכנתי פשטידה ....
68. מה עם בצל ירוק? זה סוד הטעם, הרבה בצל ירוק
בתיה ,   מרכז   (25.08.19)
69. אני הוספתי גם שאריות נסורת של המדף שניסרתי
מיכה לופו   (06.10.20)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה