המרילן הם אכן מישמשים בעגה האוסטרית ואת הקנדלים האלה מכינים באוסטריה מבצק תפוחי אדמה
הגרמקנדל עשויים מבצק שמרים תופח והאוסטרים מכינים אותם בגדלים שונים, הזדמן לי לאכול את הגירסא ההונגרית שלהם שהייתה בגודל של כדור בייסבול
זהירות! זה מוקש בטן אמיתי.
לגבי בצק המבוסס על גבינה לבנה רזה, אלה הם הטופפוקנדל הידועים שאותם אין ממלאים אלא זורים עליהם אבקת סוכר וקקאו או קינמון, ובגירסא הרומנית הם מכונים פפנש.
הרומנים מטגנים חלעיתים את הפפנש ולעיתים רק מבשלים במיים.
הכל מטעמים והגעגעים גדולים!!!!!