אוכל  מדורים  חדשות האוכל
מה עבר על ענף המסעדות בשנה שחלפה?
יהודה נהר
פורסם: 13.10.17, 08:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 92 תגובות ב-83 דיונים
31. יקרות מדי, מנות פלצניות מדי.. מיועדות לאוכלוסיה במיעוט
יאללה.. נמאסתם   (13.10.17)
רב העם מעדיף חומוס ופלאפל או המבורגר על פני מנת &^*%$& על מצע של ה-*&^%$ של האמא שלכם במחיר של חודש עבודה
32. המחירים במסעדות עברו כל גבול
רונן   (13.10.17)
כל טבח חושב שהוא שף עם כוכבי מישלן וגובה סכומי כסף אסטרונומים על שקשוקה.
הדבר מקביל למחירי הבועה של הדירות בארץ - הגיע הזמן שגם כאן ירדו המחירים
33. עם חשבון הוצאות למסעדות וחנפנות של "שפים"
יעקב ,   כתבה שטחית של כתב   (13.10.17)
34. א. יקר מידי. ב. פלצני ולא דומה לאוכל. ג. בילוי זה חו"ל.
די ברור למה   (13.10.17)
35. לא מאוד מסובך להסביר את זה
(13.10.17)
ארוחה לזוג עולה אצלכם בין 200 ש"ח במקרה הממש טוב, ל-500 ש"ח וצפונה במקרה הפחות טוב, ואני בכלל לא רוצה לדבר על משפחות. נכון, עלויות תפעול גבוהות וכו', אבל מה לעשות שהכל יקר פה כך שיותר ויותר אנשים מעדיפים לקנות בסופר ולאכול שבוע במקום לשרוף את הכל בארוחה של שעתיים.

באופן אובייקטיבי לחלוטין ועם כמה שפחות ציניות והתלהמות זו המדינה מהיקרות בעולם שלא תמיד מצדיקה את המחיר, עד שתבינו את זה הכל יקרוס פה.
36. למה למישהו שם למעלה אמור להיות אכפת אם מישהו שם למטה
סבור   (13.10.17)
יושב ומפתם עצמו ליד שולחן הא? תן לעסק לקרוס, תאמין לי העולם לא יפסיק להסתובב על צירו
37. חומרי גלם
(13.10.17)
רוצה להגיד שאיכות חומרי הגלם היא עקב אכילס של המסעדות במקומותינו: אין צורך להמציא את הגלגל מחדש יד טובה על חומרי גלם מקומיים משובחים ולא קפואים מתאילנד יניבו מטבח מקומי מצוין. בבקשה
38. אז ככה, מסעדה בהרצליה בעלת שם ובסוף גם אומנות
גודמן ,   ים   (13.10.17)
וגם יוקרתית ״שיעשה פוזה״ 4 נפשות ממש רעבות
צלחות גדולות עם אזור קעור היכול להכיל דוגמת חומוס,
לא מאמין לגודל המנה.
קצת יין בינוני, יוצאים רעבים לא פני שנפרדתי מ1200 שקל.
(אני המזמין) 300 שקל לנפש שהם 85 דולר או 72 אירו לאדם.
נו באמת ? עד היכן למתוח ? השכירות גבוהה אז מחפשים מקום אחר.
39. אני ממליץ על לוצ'נה במושב אמונים.
אריה ,   ים המלח   (13.10.17)
מסעדה צנועה עם שף מדהים, שממציא את עצמו מחדש פעם אחר פעם.
למרות שהמסעדה ממוקמת בתחנת דלק.
השף ירון חיון, אני מצדיע לך.
40. פשוט מאוד....
יאיר   (13.10.17)
המחירים הגבוהים....!!!!!
41. כתבה פלצנית שאינה אומרת דבר.
אוהב קרפצו   (13.10.17)
מה הסיבות לכך ש "רושפלד סגר ואיתו עוד 5 מסעדות רק בחודש האחרון" ? כתבה רדודה של כתב פלצן שרוצה "שירגשו אותו".
42. תורידו מחירים לא צריך לקחת משכנתא לאכול במסעדות שלכם
בוראך   (13.10.17)
43. בבית רה"מ כבר לא אוכלים מזון שפים
שפיראל   (13.10.17)
44. מעמד הביניים מבזבז את כל הכסף על משכנתא, גנים ודלק נגמר הכסף
שאול   (13.10.17)
מעמד הביניים מבזבז את כל הכסף על משכנתא, גנים ודלק נגמר הכסף על מסעדות יקרות מה שישלוט עכשיו זה רק המחיר. מעמד הביניים מתוח בהלוואות לדיור רכב ותשלומי מיסים עד הגרון לא נשאר כסף לבזבז על שטויות.
45. האטה והלקוח הישראלי מחפש להתלונן ולקבל פיצוי או מנה נוספת
הרבה הוצאות   (13.10.17)
מגיע לאכול במסעדה כדי לשבוע ולצאת עם בטן מלאה ב50שקל. אבל שווארמה לשלם 35 שקל אין בעיה. הלקוח לא מבין שיש הוצאות רבות. למשל שכירות ועוד היטלים. יש הבדל גדול בין לקוחות ישראלים ללקוחות זרים.
46. תפיסקו לעשות עלינו מכה!
סועדת ,   תל אביב   (13.10.17)
47. ממש לא עצוב לי שמסעדות נסגרות
דוד   (13.10.17)
מדובר הרי ב95% בשודדים שגובים פלוס מינוס 60 שקלים לצלחת פסטה ומעל 100 שקל על סטייק והגזל הכי גדול- הקינוחים- 30 40 שקל.

48. מדינה שפושטים לך את העור התשובה
לאה   (13.10.17)
במקום לצאת עם בעלי למסעדה מסריחה עם שרידי אוכל פעם בשבוע אני חוסכת 300 שקל וגם לא יוצאת למלון שרוצחים אותך במחיר וחוסכת 5000 שקל כול 2 זה 10000 שקל פלוס 3000 שקל מסעדות אני טסה עם בעלי ליוון ובולגריה שלוש פעמים בשנה למשך 10 ימים!!!! וחיה כמו מלכה. רק אידיוטים מפרנסים את המסעדות ובתי המלון.
49. מרבית המסעדות הן במדינת ת"א
B8   (13.10.17)
ויש שם תחרות קשה, לאנשים גם נמאס לשלם הרבה כסף על מנה ולקבל דוגמיות.
שיפתחו בפריפריה מסעדה עממית ואז הם יצליחו
50. נגמרו הימים שהציבור משלם על הפנטזיות היקרות של המסעדנים.
לא עוד   (13.10.17)
נמאס לשלם סכומי עתק על כלום.תקשיבו ללקוח או שתשארו ריקים.
51. תחשבו מה יקרה כשכל המסעדות בישראל יסגרו
meir   (13.10.17)
הזוגות הצעירים יתחילו לבשל בבית ולחסוך כסף לדירה
אנשים עצלנים יתחילו להזיז את עצמם/ן ואולי להוריד כמה קילו, אנשים פחות שמנים אומר פחות מחלות לחץ דם ולב, פחות עומס בבתי חולים, רופאים ואחיות יעבדו פחות קשה, פחות אנשים ימותו מטעויות, יותר אנשים יתחברו להנאה בבישול ועשייה,אנשים מאושרים הם נהגים יותר רגועים על הכביש, פחות תאונות דרכים, פחות קצבאות מביטוח לאומי, יותר כסף לחינוך, חינוך מביא להישגים ופיתוחים טכנולוגים וכו' וכו'....גן עדן.
52. סיבה אחת ויחידה
(14.10.17)
מחירים חסרי פרופורציה.

53. תפריט מסעדה פלצנית:
M ,   צפון   (14.10.17)
סליחה,מה זה עינוגי כרם על בסיס חמאה ומים,89 ש"ח ?
ברד ענבים
54. ניתוח מעמיק. עיתונאות חוקרת
(14.10.17)
55. ההסבר דווקא פשוט!
אודי   (14.10.17)
שר אוצר פופוליסט וחסר הבנה בסיסית באיך להניע את גלגלי המשק. העסקים הקטנים ובניהם המסעדות, קורסים באלפים. כי לקחת מיסים והיטלים ולמצוץ את דם העצמאים זה פשוט. אבל לבנות משק משגשג שמעסיק עובדים מרוצים ומצמיח את הכלכלה.. בשביל זה צריך להיות יותר ממוכר אביזרי רכב שהלך לו קלף. המשק הישראלי שעומד על גבם של העסקים הקטנים עומד לפני קריסה מוחלטת
56. בירושלים יש פריחה מדהימה
גלעד   (14.10.17)
הכתבים מסקרים את תל אביב בעוד ההתאוששות בירושלים בעיצומה
57. ישבנו באחוזת בית 3......
דני   (14.10.17)
3 זוגות לחגוג ''יום נישואים''.
ממש, אבל ממש, לא השתוללנו, והזמנו 4 מנות (כאמור ל=6 סועדים)
המנות היו מתומחרות 70=120₪ וחשבנו שהן גדולות.
הגיעו בצלחת ענקית, מנה מניאטורית.
לבסוף שילמנו900 ₪ ויצאנו רעבים, ובבושת פנים.
אמרתי לאישתי פעם 1 ואחרונה שאני פה.
כנראה כולם= חשבו כמוני!!!!!
58. כל שף פלצן=חושב....
דפנה   (14.10.17)
שנשלם בסביבות 100 ₪ ויותר למנת מידגם.
יש סוף לדברים הללו.
העם ''מצביע'' ברגליו למקומות הללו.
למה מסעדות פועלים לא נסגרות????
59. כשחצי מהמדינה חיים.....
עליזה   (14.10.17)
משכר מינימום/או עובדי קבלן, אלו הן התוצאות.
היום רובנו מחושבים, ולא נשלם מאות (!!!!) שקלים עבור ארוחה זוגית.
ישבנו לפני חודש במסעדה לא מפוארת באילת, וכשהביאו התפריט, הרמנו רגליים.
חישבנו שעבור ארוחת שיפודים , נגיע ל400₪.
נכנסנו לקניון ואכלנו שווארמה מעולה בצלחת,+ שתייה , וסלטים חפשי פחות מ 100₪.
60. שמחתי מאוד שרושפלד.....
יאיר   (14.10.17)
החוצפן והמתנשא סגר את מרכולתו.
עם הפה ג'ורה שלו, והיחס לזולת, לא פלא שסגר.
גם מ''מאסטר שף''= נזרק, וטוב שכך......
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה