פסטה בסלט
המתכון הזה הוא גרסה אחת מוצלחת לסלט פסטה, נסו אותו ואז תתחילו להשתולל: אפשריות הגיוון הן אינסופיות - אתם יכולים לשנות ולהמיר מצרכים - מסוג הפסטה ועד לתיבול. מה שחשוב הוא להכניס ירק אחד לפחות ומשהו מתחום האנטיפסטי - עגבניות מיובשות, קישוא קלוי, פלפלים קלויים
סלט פסטה קר
המרכיבים:
1 שקית של פסטה מסוג פנה (צינורות קצרים)
200 גרם גבינת ריקוטה, בולגרית, פטה, קשקבל, או רוקפור
1 כוס אפונת שלג
1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים מסוג טאסוס
1/2 כוס עגבניות מיובשות, חתוכות לרצועות
3 ענפי זעתר טרי
חופן אגוזי פקאן
לתיבול:
1/3 כוס שמן זית
מלח
פלפל
אפשרות: קצת חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
- חולטים את אפונת השלג כ-3 דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח להפסקת הבישול.
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, ושופכים מעט שמן זית כדי שהפסטה לא תידבק. מקררים.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הפסטה הקרה עם שאר המרכיבים, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים שוב ומגישים.
דניה זגדון היא צלמת אוכל מקצועית, מעבירה קורסי צילום לחובבים ומבשלת בזמנה הפנוי. לאתר הבית שלה לחצו כאן .
לילך גרמן היא שפית שמתמחה בבישול ועיצוב אמנותי בקייטרינג לארועי גורמה אינטימיים. לאתר הבית שלה לחצו כאן .
המון אופציות. סלט פסטה
צילום: דניה זגדון
מומלצים