שתף קטע נבחר
 

טיפים לארוחת חוץ נכונה:

  • העדיפו ארוחות מבוגרים (שאותן תחלקו בין הילדים), על פני ארוחות ילדים.

 

  • ילד בן ‭12-6‬ צריך מנה של ‭150-100‬ גרם בשר. סטייק של 500 גרם יספיק להאכיל חמישה ילדים. שיפוד אחד מספיק לילד.

 

  • אם אתם מזמינים מנת פסטה, כדאי לשאול מה גודל הצלחת. מנה סבירה כוללת כוס וחצי פסטה מבושלת (כ‭225-‬ גרם‭.(‬

 

  • את הפסטה נסו להעשיר בתוספת גבינה, דג או עוף במסעדה בשרית.

 

  • בחרו פסטה ברוטב עגבניות וכשהיא מנה עיקרית, הוסיפו קיטנית. מנה של מרק שעועית תשדרג את הארוחה בחלבון.

 

  • הזמינו משהו איכותי ממשפחת החלבונים, כמו בשר או דג בגריל לא מטוגן.

 

  • לקינוח, עדיף סורבה על בסיס פירות. הוא בדרך כלל מכיל פחות סוכר, יותר מים, ואם יתמזל מזלכם - גם קצת פירות.

 

  • הזמינו קנקן מים ולא שתייה ממותקת. הרבה מאוד ילדים שותים מים בשמחה.

 

  • לא פעם ארוחות עסקיות משתלמות יותר, הן מהבחינה הכלכלית והן מהבחינה התזונתית, מאשר ארוחת ילדים.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים