שתף קטע נבחר
 

בירור מושגי

מה בין ריבה, מרקחת, קונפיטורה ומרמלדה? הנה התשובות

  • ריבה: לריבה מרקם אחיד והפרי שבה מרוסק או סחוט, טרם הכנת המוצר. אחוז הפרי בריבה נמוך (עד 30%) ביחס לכמות הסוכר.
  • מרקחת: לפי מילון אבן שושן, מרקחת היא מילה נוספת לריבה.
  • קונפיטורה: קונפיטורה מכילה לפחות 50% פירות שלמים או חתוכים.
  • מרמלדה: מרמלדה היא מוצר קרוש יחסית, סמיך יותר מריבה, עם אחוז גבוה של סוכר ופקטין.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים