שתף קטע נבחר
 

חרוסת תמרים מבושלת

והנה מתכון לחרוסת שמבוססת על סילאן ומחית תמרים

חרוסת תמרים

מתכון באדיבות "חצר כנרת"

 

המרכיבים:

1 גביע ממרח תמרים

1 כוס סילאן  

1 כוס אגוזים קצוצים

3/4 כוס פתיתי קוקוס

1/2 כוס יין תירוש/יין קידוש מתוק

אגוז מוסקט/קינמון לפי הטעם

 

אופן ההכנה:
  1. מניחים את כל המרכיבים בסיר.
  2. מבשלים על האש הכי קטנה מחממים יחד ובוחשים עד לצימצום הנוזלים, כ-30 דקות.
  3. מקררים ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים