שתף קטע נבחר
 

איך מכינים ביצה עלומה

אחת הגרסאות המעודנות להכנת ביצים היא הביצה העלומה, שגם דורשת מעט יותר מיומנות מחביתה מקושקשת. השף מאיר דנון מדגים איך עושים זאת נכון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים