שתף קטע נבחר
 

ביקור בית: מה אוכלים הצ'רקסים?

ביקור בכפר קמא הוא הזדמנות מצוינת להכיר מקרוב את האוכל הצ'רקסי, התבלינים המיוחדים שלכל אחד מהם משמעות, וכמובן לטעום מהכל

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מתאז

המרכיבים:

לבצק:

1 ק"ג קמח

3 כוסות מים

כף מלח

1/3 כוס שמן

למילוי: 

1 בצל ירוק קצוץ

1 חבילה גבינה צ'רקסית

פפריקה מתוקה חריפה לפי הטעם

1 כפית מלח

 

אופן ההכנה:

  1. לשים יחד את הקמח, המים, המלח והשמן עד ליצירת בצק.
  2. מטגנים את הבצל הירוק במעט שמן צמחי, מוסיפים את הפפריקה המתוקה החריפה.
  3. מפוררים את הגבינה ומוסיפים לבצל המטוגן, יחד עם כפית מלח לתערובת.
  4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים, משטחים עם מערוך ומניחים כפית מהתערובת בתוך הבצק, סוגרים ומהדקים את הבצק.
  5. מרתיחים מים עם קצת שמן ומלח ומבשלים כ-7 דקות.

 

חלוז'

המרכיבים:

לבצק:

1 ק"ג קמח

3 כוסות מים

כף מלח

1/3 כוס שמן

למילוי:

1 חבילה גבינה צ'רקסית מפוררת.

 

אופן הכנה: 

  1. לשים יחד את הקמח, המים, המלח והשמן עד ליצירת בצק.
  2. יוצרים כדורי בצק קטנים ומשטחים כל כדור לעיגול.
  3. מניחים במרכז הבצק גבינה, סוגרים ומהדקים.
  4. מחממים שמן בסיר לחום גבוה ומטגנים את הבצק טיגון עמוק עד שהוא מזהיב.

 

במה מתבלים את הארוחה? 

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים