שתף קטע נבחר
 

המקצוע: מכין בירה ישראלית

שוק הבירות הישראלי נמצא בפריחה בשנים האחרונות עם הצטרפותם של מותגים חדשים שיכולים בקלות להתחרות בשוק הבינ"ל. תערוכת הבירות שמתקיימת בימים אלו בישראל היא הזדמנות מצוינת לבחון מה יש להן להציע

שוק הבירות הביתיות שנפתח אתמול (יום ד') בהיכל "נוקיה" בתל-אביב הוא הזדמנות מצוינת לבחון את בירות הבוטיק הישראליות שהצטרפו לשוק בשנים האחרונות. מסתבר שישנה פריחה גדולה בתחום והשמות העבריים שצצים על התוויות רק מוסיפים לגאווה ישראלית המקומית. 

 

אז איך מכינים בירה, האם כל אחד יכול להכין אותה, מה ההבדל בין החומרים ומכך מה ההבדל בטעמים והאם זה רק תחביב או מקצוע לכל דבר? עשינו סיור בין הדוכנים, שאלנו את המייצרים וכמובן טעמנו מכל מה שהציעו לנו. גם לכם יש הזדמנות לטעום מהבירות הישראליות היום (ה') החל מהשעה 17:00.

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אבי חי
לא רק תחביב
צילום: אבי חי
מומלצים