דיס איז בורקס
הוא לקח שיעורי אנגלית, הצטייד בגמל ועכשיו הוא מלמד את הגויים על המנהגים הקולינריים של הישראלים - האנטי שף בפרק מיוחד לרגל טקס הסופרבול האמריקני. גם זאת ציונות
(הבית באדיבות מנחם טרוויש)
- לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק
בורקס ממולא
המרכיבים:
1 בורקס גדול עם מילוי האהוב עליכם
1 כף מיונז
חטיף תפוחי אדמה
1-2 פרוסות גבינה צהובה
1-2 מלפפונים חמוצים
אופן ההכנה:
- חותכים את הבורקס לרוחבו ופותחים לשני חלקים, כמו כריך.
- מורחים את החלק התחתון במיונז.
- מפזרים על המיונז חטיפי תפוחי אדמה.
- מוסיפים פרוסת גבינה צהובה.
- פורסים מלפפון חמוץ ומסדרים על הגבינה.
- סוגרים את הבורקס עם החלק העליון ומועכים מעט.
מרשמלו על האש
המרכיבים:
מרשמלו בצבעי ורוד ולבן
ממרח שוקולד
אופן ההכנה:
- נועצים בזה אחר זה את המרשמלו על שיפוד עץ ארוך.
- מחממים מעל להבה גלויה עד שהמרשמלו נחרכים.
- מורחים על המרשמלו ממרח שוקולד.
חטיף משולש
המרכיבים:
במבה
ביסלי
חטיפי שוקולד כדוריים
אופן ההכנה:
- מצמידים לכל חטיף במבה ביסלי אחד וכדור שוקולד אחד.
- לכל המתכונים של האנטי שף
מומלצים