שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

דיס איז בורקס

הוא לקח שיעורי אנגלית, הצטייד בגמל ועכשיו הוא מלמד את הגויים על המנהגים הקולינריים של הישראלים - האנטי שף בפרק מיוחד לרגל טקס הסופרבול האמריקני. גם זאת ציונות

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הבית באדיבות מנחם טרוויש)

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק  

 

בורקס ממולא

המרכיבים:

1 בורקס גדול עם מילוי האהוב עליכם

1 כף מיונז

חטיף תפוחי אדמה

1-2 פרוסות גבינה צהובה

1-2 מלפפונים חמוצים

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבורקס לרוחבו ופותחים לשני חלקים, כמו כריך.
  2. מורחים את החלק התחתון במיונז.
  3. מפזרים על המיונז חטיפי תפוחי אדמה.
  4. מוסיפים פרוסת גבינה צהובה.
  5. פורסים מלפפון חמוץ ומסדרים על הגבינה.
  6. סוגרים את הבורקס עם החלק העליון ומועכים מעט.

 

מרשמלו על האש

המרכיבים:

מרשמלו בצבעי ורוד ולבן

ממרח שוקולד

 

אופן ההכנה:

  1. נועצים בזה אחר זה את המרשמלו על שיפוד עץ ארוך.
  2. מחממים מעל להבה גלויה עד שהמרשמלו נחרכים.
  3. מורחים על המרשמלו ממרח שוקולד.

 

חטיף משולש

המרכיבים:

במבה

ביסלי

חטיפי שוקולד כדוריים

 

אופן ההכנה:

  1. מצמידים לכל חטיף במבה ביסלי אחד וכדור שוקולד אחד.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יהונתן צור
האנטי שף גם בפייסבוק
מומלצים