שתף קטע נבחר
 

מבשלים באהבה: מנה ראשונה

זהו, אחרי הקניות וההכנות, הגיע הזמן להיכנס למטבח ולהתחיל בבישולים: יוגב מראה לדימיטרי איך מכינים מנה ראשונה שמתאימה לארוחה רומנטית - ברוסקטה עגבניות וזעתר. הכי קל להכנה ונראה מעולה

אחרי שפגשנו את השף יוגב ירוס, החלטנו מה מבשלים והלכנו לעשות קניות בשוק, הגיע הזמן להיכנס למטבח ולהתחיל בהכנות. היום דימיטרי יתמודד עם המנה הראשונה: ברוסקטה עגבניות וזעתר - מנה ריחנית, פריכה וטעימה בסגנון איטלקי עם טאץ' מקומי.

  

  • מה אתם מתכננים ליום האהבה? ספרו לנו בעמוד של ynet בפייסבוק

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

ברוסקטה עגבניות וזעתר

המרכיבים:

2 ג'בטות

4 עגבניות

עלים מ-2 ענפי זעתר טרי (אפשר להחליף באורגנו טרי)

2 שיני שום

4 כפות שמן זית

מלח

 

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הלחמים לרוחב וחותכים את החלק התחתון של שניהם ל-3 חלקים כל אחד (לא משתמשים בחלקים העליונים משום שהם לא ישרים אחידים פחות בצורתם).
  2. זולפים מעט שמן זית על כל פרוסה. מסדרים את הפרוסות בתבנית ומכניסים אותן לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. קולים במשך כ-10 דקות.
  3. בינתיים, מכינים את הסלסה: חותכים את העגבנות לקוביות בינוניות ומערבבים בקערה יחד עם עלי הזעתר, שמן זית ומלח.
  4. פורסים חצי שן שום לפרוסות דקות ככל האפשר ומוסיפים. מערבבים היטב ונותנים לסלסה לנוח לספיגת טעמים.
  5. מוציאים את פרוסות הלחם מהתנור ומשפשפים כל פרוסה בשום טרי.
  6. לפני ההגשה יוצקים על כל פרוסה כף גדושה של סלסת העגבניות עם קצת מהרוטב שנוצר בתחתית הקערה ומגישים.

 

  • יוגב ירוס הוא השף של מסעדת "מל ומישל" (בן יהודה 155, תל אביב)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: צילום: יהונתן צור ואלעד רובינשטיין
מומלצים