שתף קטע נבחר
 

אוכלים הולכים: השניצל שנולד בטעות

משפחת דיבה פתחה את "המסעדה שלנו" לפני 20 שנים, אבל מה שהפך אותה לאימפריית השניצל של פתח תקווה היה דווקא טעות קטנה בבלילה. אפילו מישל דור לא הצליח לגלות את הסוד

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

"המסעדה שלנו"

כתובת: בן ציון גליס 15, אזור התעשייה פתח-תקווה

מחיר: 20 שקלים למנת שניצל, בבלילת ביצה או קריספי

כשרות: כשר 

 

מה אכלנו בפרקים הקודמים?

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בפיתה
צילום: רותם פלדנר
או בצלחת
צילום: רותם פלדנר
רק תבחרו את השניצל שלכם
צילום: רותם פלדנר
מומלצים