שתף קטע נבחר
 

ספרדי על האש: סופריטו צ'וריסו וירקות

הרוטב הוא הדבר החשוב במתכון הבא ולא צריך כלים מיוחדים או כיריים משוכללות - השפית סבינה ולדמן מכינה סופריטו צ'וריסו, תפו"א ופטריות בשום וצ'ילי מעושן והכל על המנגל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סופריטו צ'וריסו, תפוחי אדמה ופטריות בשום וצ'ילי

המרכיבים:

3 נקניקיות צ'וריסו

3 תפוחי אדמה

2 בצלים פרוסים גס

5 פטריות פורטובלו

1 פלפל צ'ילי חריף

5 שיני שום

1 כף רוזמרין קצוץ דק

1/4 כוס שמן זית

1 עגבנייה מגורדת בפומפייה

1/2 כוס בירה

מלח

פלפל שחור

קורט קינמון

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את תפוחי האדמה והפטריות על הגריל וצולים עד שהם מתרככים.
  2. משמנים קלות את טבעות הבצל, מתבלים ומניחים על הגריל.
  3. בסיר גדול מחממים את השמן עם השום, פלפל הצ'ילי, הרוזמרין והעגבנייה. מערבבים עד שהנוזלים מצטמצמים. ממליחים ומפלפלים.
  4. מוסיפים את הבירה וממשיכים לבשל, עד שהרוטב מצטמצם לכשליש. מתבלים במלח, פלפל וקינמון.
  5. משמנים קלות את הצ'וריסו וצולים על הגריל.
  6. מעבירים את תפוחי האדמה והפטריות לקרש חיתוך. חותכים לקוביות בגודל 4X4 ס"מ ומעבירים לסיר. מוסיפים את טבעות הבצל.
  7. מבשלים כ-10 דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד, עם לחם טרי וחרדל.

 

עוד מתכוני וידאו למנגל:

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים