טיפוח: גבר הולך לאיבוד דרך פינצטה
בניו יורק, מילאנו ופריז זה כבר טרנד מקובל ורבים מבני המין החזק קופצים למרכז טיפוח לגברים בלבד כדי להעניק לעצמם, ולא למכונית, טיפול עשרת אלפים. עכשיו נפתח מרכז כזה בתל אביב
מדי כמה שנים נוחת בעיר הגדולה טרנד חדש שקורא את קהל הגברים לסדר. באופן טבעי (בעיניי לפחות), אחרי שצצו בתי טיפוח לנשים המרכזים טיפולי יופי תחת קורת גג אחת, הגיע הזמן לאחד כזה לגברים, מקום בו הגבר-גבר המקומי יכול להתנסות בטיפולי פנים, פדיקור ומניקור ושלל הפינוקים באווירה גברית וכרגע - תל אביבית בלבד.
גם אני שאלתי את עצמי למה לעזאזל אני צריך לזנוח את הקוסמטיקאית השכונתית לטובת מרכז טיפוח חדש, והתשובה הגיעה בדמות תפריט הטיפולים שנבנה במיוחד לגברים, לאור העובדה שהעור הגברי הוא שמן ועבה יותר מזה הנשי. בנוסף לכך, עמדות הפדיקור שומרות על הפרטיות של המטופלים, ואפילו מבודדות אחת מהשניה מה שיכול לתת מענה לביישנים שבינינו.
בחו"ל זה עובד
למעשה מדובר במגמה שזוכה להצלחה בעולם, ובמיוחד בערים הגדולות לרבות ניו-יורק, מילאנו ופריז; מרכזי טיפוח לגברים בלבד מעוצבים עם כורסאות עור וריהוט קלאסי, כאלה שמציעים גם יינות, סיגרים ומגזינים המיועדים לגברים. אסוציאטיבית עלה בזכרוני טרנד חנויות המתנות לגברים שזכו לפופולריות במהלך שנות התשעים ועד היום מסתובבים בהם על צירם ברים בצורת גלובוס.
אהבתי במיוחד את האווירה הגברית, את האמבטיות הגדולות לרגליים, התריסים שיוצרים אווירה אינטימית ואת החלל המרווח. אני בטוח שגברים רבים שנבוכים מביקור אצל פדיקוריסטית או קוסמטיקאית המטפלות בנשים, ירגישו בנוח לעשות זאת כשכל המגיעים למקום בו ישנם גברים שבסך הכל גילו שטיפוח זו כבר מזמן לא מילה גסה.
אני קצת סקפטי לגבי הקונספט שלא כל כך מתאים לארץ. למרות שהחבר'ה ב"גלאו" מתעקשים לפנות לכלל קהל הגברים, אני מניח שהקולגות שלי לקהילה הגאה יאמצו את המקום לחיקם, אבל השאר ישארו עם עור יבש בעקבים או יפנו לפדיקוריסטית של האשה או החברה.
טווח מחירים לדוגמה: פדיקור-מניקור משולב, 229 שקל, מסאז' כפות רגליים, 65 שקל, עיצוב גבות, 60 שקל, טיפול פנים, 350-390 שקל, עיסויים, 150-330 שקל
- כתבנו התארח במרכז טיפוח לגבר "גלאו", בן יהודה 185 תל אביב.
עוד כתבות באתר לאשה