שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

קרמבו דלוקס: שדרוג לרגל פתיחת העונה

עזבו אתכם מגפילטע פיש ותפוח בדבש. לרגל פתיחת עונת הקרמבואים (וסתם כי עוגת דבש זה ממש לא משהו), האנטי-שף מכריז על ראש השנה כעל חג הקרמבו, ומביא לו וואחד שדרוג

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הבית באדיבות מנחם טרוויש)

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

קרמבו א-לה אנטי שף

המרכיבים: 

חבילת קרמבו וניל

חבילת עוגיות אוריאוס

3 חבילות שוקולד חלב

כ-25 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

  1. חוצים בעדינות כמה קרמבואים לחצי לאורכם.
  2. שוברים עוגיות אוריאו לחצי, מכניסים אותה בעדינות ולרוחב אל תוך הקרמבו הפתוח וסוגרים אותו.
  3. ממסים בסיר 2-3 חבילות שוקולד חלב יחד עם החמאה.
  4. שופכים את השוקולד הנמס על הקרמבואים הממולאים בעוגיות ומגישים על צלחת יפה לצד כוס משקה קל קר.

 

עוד בערוץ האוכל:

- לכל המתכונים של האנטי שף

- כך תכינו קרמבו ביתי, שלב אחרי שלב

- וכל מה שרציתם לדעת על קרמבו ולא ידעתם

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: חגי דקל
בהתחלה חוצים את הקרמבו
צילום: חגי דקל
ובסוף מוסיפים סירופ שוקולד חם
צילום: חגי דקל
ואז אוכלים
צילום: חגי דקל
מומלצים