קרמבו דלוקס: שדרוג לרגל פתיחת העונה
עזבו אתכם מגפילטע פיש ותפוח בדבש. לרגל פתיחת עונת הקרמבואים (וסתם כי עוגת דבש זה ממש לא משהו), האנטי-שף מכריז על ראש השנה כעל חג הקרמבו, ומביא לו וואחד שדרוג
(הבית באדיבות מנחם טרוויש)
- לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק
קרמבו א-לה אנטי שף
המרכיבים:
חבילת קרמבו וניל
חבילת עוגיות אוריאוס
3 חבילות שוקולד חלב
כ-25 גרם חמאה
אופן ההכנה:
- חוצים בעדינות כמה קרמבואים לחצי לאורכם.
- שוברים עוגיות אוריאו לחצי, מכניסים אותה בעדינות ולרוחב אל תוך הקרמבו הפתוח וסוגרים אותו.
- ממסים בסיר 2-3 חבילות שוקולד חלב יחד עם החמאה.
- שופכים את השוקולד הנמס על הקרמבואים הממולאים בעוגיות ומגישים על צלחת יפה לצד כוס משקה קל קר.
עוד בערוץ האוכל:
- לכל המתכונים של האנטי שף
- כך תכינו קרמבו ביתי, שלב אחרי שלב
- וכל מה שרציתם לדעת על קרמבו ולא ידעתם
בהתחלה חוצים את הקרמבו
צילום: חגי דקל
ובסוף מוסיפים סירופ שוקולד חם
צילום: חגי דקל
ואז אוכלים
צילום: חגי דקל
מומלצים