שתף קטע נבחר

 

"לארץ הקודש מגיע שוקולד מהדרין"

הנה הפילוסופיה של מפעל "הולי קקאו": אם מפולי שוקולד מרים אפשר לעשות שוקולד מתוק ואיכותי, גם את הגזירות והקיטרוגים אפשר להמתיק במעשים טובים. נו, לא תטעמו?

"השוקולד מתחיל ממשהו מאוד מר, וכל האומנות שקשורה בו היא להמתיק אותו", מסביר יוסף זנדר ממפעל השוקולד האורגני "הולי קקאו" שבדרום הר חברון. "אם אנחנו מצליחים לעשות את זה עם הפולים, בעזרת ה' נצליח להמתיק גם את הדינים (הגזירות)".

 

עוד ב"אורות ":

  

עוד בערוץ היהדות - קראו:

 

זנדר מסביר ש"הולי קקאו" הוקמה כדי לייצר שוקולד איכותי וכשר למהדרין, כפי ש"מגיע לארץ הקודש". ynet ו"אורות - טלוויזיה יהודית" מזמינים אתכם לביקור במפעל הקטן. 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים