שתף קטע נבחר
 
צילום: shutterstock

לשקול ולאכול: עזרי מטבח לקונדיטורים

שוב כתובה המידה במשקל ולא לפי כוסות? במקום להתעצבן, הגיע הזמן ללמוד על חשיבותו של המשקל הדיגיטלי וגם על תכונותיהם של המדחומים השונים שיכולים לסייע במטבח. השף-קונדיטור תומר כבירי מדגים ומסביר

החלטתם לאפות עוגה לכבוד האורחים או סתם ליד הקפה של אחר-הצהריים, פתחתם ספר בישול וגיליתם שצריך לשקול בדיוק רב את המרכיבים ולדאוג שיהיה בטמפ' הנכונה כדי שהעוגה תצליח. איך משתמשים במשקל, מה צריך לוודא שיש במדחום? השף-קונדיטור תומר כבירי נחלץ לעזרתכם, ומסביר עד כמה חשובים המשקל הדיגיטלי, המדחום הדיגיטלי והמדחום האנלוגי, וכיצד משתמשים בהם.

 

 

עוד בערוץ האוכל:

ספר הקסמים: ספרי בישול מנצחים

גורסים כל הדרך לחופה: כל שירותי קייטרינג המיוחדים

מעשנים ביחד: המדריך למעשן הביתי המתחיל

 

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין) 

 


 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: עוז מרון
להשתמש במשקל? זה פשוט!
צילום: עוז מרון
מומלצים