בלונדיני עם אופי: שוקולד בצבע חדש
יש לבן ויש שחור ויש בלונדיני. הכירו את דולצ'ה - סוג חדש של שוקולד שמשלב חמאת קקאו ושוקולד כהה. כתבנו יצא לטעום קינוחים שלו שייצרו מיטב השף-קונדיטורים באירוע ההשקה של השוקולד בישראל
מיטב הקונדיטורים והשוקולייטרים הגיעו ל-"רביבה וסיליה" שבתל אביב על מנת להתרשם ולהתנסות ב-"דולצ'ה", שוקולד חדש של יצרנית השוקולד המפורסמת "ולרונה" שהוא לא לבן, לא מריר ולא חלב, אלא "בלונדיני", שילוב של חמאת קקאו עם שוקולד כהה.
עוד בערוץ האוכל:
ארז קומרובסקי מגיש: כיכרות לחם שטוחות
צפו: בלונדינית משגעת (צילום: עוז מרון)
את הקינוחים מהשוקולד החדש שייצרו בין השאר איקה כהן ("איקה שוקולדים"), מיקי שמו וכמובן רביבה אפל אפשר יהיה לטעום בשבועות הקרובים בפטיסריות שלהם. במילה אחת: יאמי.
וואו. קינוח השוקולד הבלונדיני של רביבה אפל
צילום: בן יוסטר
מומלצים