שתף קטע נבחר
 

בלונדיני עם אופי: שוקולד בצבע חדש

יש לבן ויש שחור ויש בלונדיני. הכירו את דולצ'ה - סוג חדש של שוקולד שמשלב חמאת קקאו ושוקולד כהה. כתבנו יצא לטעום קינוחים שלו שייצרו מיטב השף-קונדיטורים באירוע ההשקה של השוקולד בישראל

מיטב הקונדיטורים והשוקולייטרים הגיעו ל-"רביבה וסיליה" שבתל אביב על מנת להתרשם ולהתנסות ב-"דולצ'ה", שוקולד חדש של יצרנית השוקולד המפורסמת "ולרונה" שהוא לא לבן, לא מריר ולא חלב, אלא "בלונדיני", שילוב של חמאת קקאו עם שוקולד כהה.

 

עוד בערוץ האוכל:

צפו: המסעדה היקרה בישראל

ארז קומרובסקי מגיש: כיכרות לחם שטוחות

זנגבלי אותו: עוגית ג'ינג'ר

 

צפו: בלונדינית משגעת    (צילום: עוז מרון)

צפו: בלונדינית משגעת    (צילום: עוז מרון)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

את הקינוחים מהשוקולד החדש שייצרו בין השאר איקה כהן ("איקה שוקולדים"), מיקי שמו וכמובן רביבה אפל אפשר יהיה לטעום בשבועות הקרובים בפטיסריות שלהם. במילה אחת: יאמי.

 

לכל הטורים של רביבה אפל

 


 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: בן יוסטר
וואו. קינוח השוקולד הבלונדיני של רביבה אפל
צילום: בן יוסטר
מומלצים