שתף קטע נבחר

פסטות מיוחדות

דפי הלזניה וגלילי הקנלוני מתאימים לאפייה בתנור ואינם דורשים בישול מוקדם, מצוינים גם למילוי בשרי וגם חלבי


 

פסטות מחיטה מלאה

השימוש בפסטה מחיטה מלאה דומה לשימוש בפסטה רגילה, אך דורש בישול מעט ארוך יותר (לפי הוראות היצרן). הפסטות הנ"ל בעלות ערכים תזונתיים טובים יותר, בזכות הסיבים התזונתיים, ומתאימות לרטבים עשירים בטעם.

 


 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים