עשיר בטעמים: מקרוני עגבניות ושלוש גבינות
מקרוני מתבשל במים - את זה כולם יודעים, אבל כדי לתת לו את הטעם העשיר של הרוטב, שאול בן אדרת מצרף אותו למחבת, מוסיף גבינות ומכין מנה מלאה בטעמים
מקרוני עגבניות ושלוש גבינות
המרכיבים (ל-4 מנות):
1 חבילת פסטה מקרוני עבה יבשה
3 כפות שמן זית
4 כפות רסק עגבניות
4 כפות קטשופ
1 כף סילאן
מלח ופלפל
לגבינות:
50 גרם מוצרלה
50 גרם גבינה צהובה
50 גרם צפתית
אופן ההכנה:
- מבשלים את המקרוני על פי הוראות יצרן, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
- מבשלים במחבת את רסק העגבניות, הקטשופ, הסילאן, השמן זית וחצי כוס מים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך 10 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
- מוסיפים את המקרוני למחבת הרוטב ומבשלים יחד כדקה.
- מפזרים מעל את הגבינות, מבשלים כדקה נוספת ומגישים.
פורסם לראשונה 22/01/2014 11:46
מומלצים