שתף קטע נבחר
 

משחק עם אוכל: בישול מולקולרי

צ'יפס נענע בחנקן נוזלי, רכבת הרים עם מנה אישית, גספצ'ו בכוסית ומבחנות מלאות בכל טוב - אלכסנדר לחניש (זונדר), האמן המולקולרי שמשתמש במעבדה במקום במטבח כדי לפרק מאכלים ולהרכיב אותם מחדש, מסביר איך בדיוק הוא עושה את זה. צפו

 

צילום: אסף מגל

צילום: אסף מגל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

כשהיינו צעירים ההורים תמיד אמרו לנו שאוכל זה לא משחק, אבל אלכסנדר לחניש כנראה לא הקשיב בשיעור הזה, והיום הוא אמן מולקולרי שמפרק אוכל לגורמים והרכבתו מחדש בתנאי מעבדה.

 (צילום: שי פרנקו) (צילום: שי פרנקו)
(צילום: שי פרנקו)

כל מה שהוא מכין מתאים לאכילה, בין אם ממבחנה, פיפטה או בקופסאות פופקורן קטנות שמחביאות הפתעות טעימות.

אימא, מי שם לי לגו בצלחת?! (צילום: אלכסנדר לחניש) (צילום: אלכסנדר לחניש)
אימא, מי שם לי לגו בצלחת?!(צילום: אלכסנדר לחניש)
 

אוכל זה לא משחק? המעבדה של אלכסנדר לחניש ב"מטבחי סמל" (צילום: שי פרנקו) (צילום: שי פרנקו)
אוכל זה לא משחק? המעבדה של אלכסנדר לחניש ב"מטבחי סמל"(צילום: שי פרנקו)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שי פרנקו
מי אמר שלא משחקים באוכל?
צילום: שי פרנקו
מומלצים