שתף קטע נבחר

 

מתוקים לכולם: פס ייצור ללא גלוטן

מה ההבדל בטעם בין מוצר עם גלוטן לכזה ללא גלוטן? לקראת הפסח ביקרנו במפעל לייצור מתוקים ושאלנו את הקהל הכי חשוב - הילדים - אם יש הבדל, אם זה טעים ואיך זה מרגיש בבטן. היה מתוק

בשיתוף שטראוס

חג הפסח מתקרב ואיתו המוצרים המיוחדים לפסח, בכללם גם האפיפיות שכולם אוהבים והן מתאימות בדיוק לרגישים לגלוטן משום שהן אינן מכילות את המרכיב, שעלול לעורר תגובות לא נעימות אצל הרגישים לו. האגדה מספרת שהרגישים לגלוטן אגרו את המוצר ואפילו הקפיאו משום שהוא מהווה יופי של תחליף למתוקים שבהם יש גלוטן.

 

הצטרפנו לקו הייצור שהפך לשנתי - כלומר, המוצר יהיה על המדפים על השנה לטובת הסובלים מרגישות לגלוטן, וגם שאלנו את הצעירים שבחבורה על הרגישות, על אי הנעימות וגם על כמה כיף זה לקבל מתוקים בשביל הרגישים.

 

 
מפס הייצור היישר אל... (צילום: שמיר אלבז)
מפס הייצור היישר אל...(צילום: שמיר אלבז)

שלב הטעימות - והכל טעים (צילום: שמיר אלבז)
שלב הטעימות - והכל טעים(צילום: שמיר אלבז)

 

בשיתוף שטראוס

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שמיר אלבז
טועמים ונהנים
צילום: שמיר אלבז
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים